Pártprogramról beszélt, adományokat is kért óévbúcsúztatójában a vásárhelyi polgármester

2024.01.01. 14:41

Márki-Zay Péter az estleges vereségét máris a Fideszre kente

Kampánybeszéddel zárta az óévet Márki-Zay Péter. Az otthoni, saját biliárdszobájában készített videót a város közpénzből fenntartott gyorshír szolgálata is közzétette. Az idei helyhatósági választásokkal kapcsolatban máris meggyanúsította a Fideszt, hogy különböző pártok jelöltjeivel zavarják majd meg az ellenzéki egységet.

Kovács Erika

Hódmezővásárhely polgármestere gyorshír szolgálaton közzétett óévbúcsúztatója, újévi köszöntője a kampányról szólt. Fotó: Hódmezővásárhely Város Gyorshír Szolgálata

Mi az előző években is már boldogabbá, biztonságosabbá, szerethetőbbé és szeretőbbé tettük Hódmezővásárhelyt a kormányzati akadályoztatástól függetlenül. Tisztességgel, becsülettel, nyílt versennyel, a nyugati kultúrával bebizonyítottuk, hogy Hódmezővásárhely mindennél jobban tud fejlődni, minden korábbi időszaknál boldogabb tud lenni, sikeresebb, egészségesebb, biztonságosabb, pusztán a vezetés igyekezete, a munkatársaim szorgalma, odafigyelése által

 – állította Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, az MMM elnöke, az MNP elnöke.

Szerinte 2024 nem feltétlenül a béke éve lesz.

Az év első öt hónapja egészen biztosan kampányidőszak lesz, júniusban két választás is lesz

 – mondta a vásárhelyi polgármester, aki a saját pártja programját is belevette az óévbúcsúztató, újévi köszöntőjébe és szokás szerint adományokat is kért.

Úgy véli, a helyhatósági választás lehet siker, vagy kudarc, utóbbi akkor, ha nem tudnak összefogni, vagy nem tudják megtalálni a legalkalmasabb embereket.

Biztos vagyok benne, hogy a Fidesz gondoskodni fog arról, hogy az ellenzék minél kevesebb helyen tudjon teljes összefogással indulni, ezért azon lesznek, hogy különböző pártok saját jelöltekkel zavarják meg az ellenzéki egységet

 – jelentette ki, majd arról beszélt, hogy ahol „nem a kormánypárti komisszárok döntötték el, hogy ki vezeti a települést”, ott hogyan fejlődtek a települések és hogyan fejlődtek ott, ahol „az ígérgetéseknek bedőlve a nagy emberek kisembereit választották meg és az ígéreteikben a lakosságnak csalódnia kellett”. Kérte, faluról falura, városról városra küzdjenek az elnyomás, a diktatúra és a korrupció ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában