Szegedi hírek

2024.02.29. 13:33

Szegeden hakniztak a propagandisták a Fidesz szerint

A nemzeti konzultációt akarja lejáratni az aHang nevű szervezet a szegedi Fidesz szerint. Erről Német Ferenc, a párt önkormányzati képviselője beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Suki Zoltán

Német Ferenc elmondta, a nemzeti konzultációt akarja lejáratni az aHang. Fotó: Török János

Az évek óta sikeresen zajló nemzeti konzultációk lejáratására indított „Antipropagandabuszt” a baloldal, ezúttal az aHang nevű – szintén Soros György által támogatott szervezet – a politikai hecckampány lebonyolítója

 – jelentette ki csütörtökön szegedi sajtótájékoztatóján Német Ferenc. A Fidesz önkormányzati képviselője szerint az „izzadságszagú” kezdeményezés célja az lett volna, hogy 1 millió kitöltetlen konzultációs ívet gyűjtsenek össze.

Fotó: Török János

A maguk által felállított mércét ezúttal sem sikerült megugraniuk, így kevesebb mint 400 ezer ívvel fogják körbehaknizni az ország nagyobb városait május végéig 

– folytatta a képviselő. Német Ferenc emlékeztetett, hogy az első állomásuk Szeged volt, ahol Botka László és Szeged vezetése tárt karokkal várta a baloldali propagandistákat. Szerinte meg sem fordult a fejükben, hogy akadályozhatja a Széchenyi tér gyalogosforgalmát a busz, ami hosszú órákon keresztül parkolt keresztbe a sétány kellős közepén. A képviselő felidézte, hogy alig három évvel ezelőtt – az őszödi beszéd kiszivárgásának 15. évfordulója alkalmából elindított – Vérbe fojtott szabadság című, gyurcsányi terrort bemutató vándorkiállítást Botka pontosan arra a mondvacsinált ürügyre hivatkozva tiltotta ki a városból, hogy az veszélyeztetné a sétálóutca gyalogosforgalmát.

Fotó: Török János

Ráadásul az egyik szervező, az aHang nevű, Soros-szervezet nemrég adatkezelési botrányba keveredett, ugyanis kiderült, hogy az általuk szervezett ellenzéki „népszavazáson” a résztvevők személyes adatait külföldre továbbították.

Az aHang sikertelen papírgyűjtési akciója, ha másra nem is, de arra mindenképp jó volt, hogy ismét megmutatta Botka László sajátos demokráciafelfogását, amelyben a gyurcsányi bűnöket el kell hallgatni, de a dollárbaloldal hazugságainak minél nagyobb teret kell adni 

– zárta gondolatait a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában