Helyi közélet

2024.04.04. 08:30

Jótékonysági aukción támogathatjuk az Ágota Alapítványt

Suki Zoltán

Illusztráció: kormanyhivatalok.hu

A szegedi sportélet is összefogott a gyermekvédelmi gondoskodásban felnövő fiatalokért: az OTP Bank-Pick Szeged, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, valamint az SZTE-SZEDEÁK csapata is egy-egy dedikált mezt bocsátott árverezésre, míg a ZUE.hu Szegedi VE gárdája egy aláírt labdát ajánlott fel értékesítésre. Az ajándéktárgyakra bárki licitálhat április 10-éig a Vatera felületén.

Korábban a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal jelentette be, hogy április 14-én gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok megsegítésére rendez jótékonysági futóversenyt Szegeden, a Szegedi Tudományegyetemmel és a Gál Ferenc Egyetemmel közösen. Az esemény bevételeiből az Ágota Alapítványt támogatják.

Az említett mezek árverezés már elindult, április 10-éig a Vaterán keresztül lehet vételi ajánlatot tenni a relikviákra.

Az április 14-ei ÁGOTA Futás a Dóm elől indul majd. A gyermekek 100, 400 és 800 méteres távokon állhatnak rajthoz, míg a felnőttek 3, 6 és 12 kilométeres, valamint 4x3 kilométeres-es váltó távokat teljesíthetnek. A rendezvényen kormányablakbusz, egészségügyi szűrőbusz és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság tudatos médiafogyasztást népszerűsítő sátra is várja majd az érdeklődőket. A jótékonysági futás fővédnöke Kopasz Bálint olimpiai bajnok kajakozó.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában