Anyák napi musical a Palladium Színháztól

2021.05.02. 16:06

A szegedi múzeumból énekeltek – Galéria

A szegedi Móra Ferenc Múzeumból közvetítette anyák napi musical műsorát vasárnap délután a Palladium Színház. Az 50 perces ingyenes Facebook Live műsor az egész országból, de akár külföldről is nézhető volt.

Munkatársunktól

Ismét a Palladium Színház művészei énekeltek Szegeden, most a Móra Ferenc Múzeumból szórakoztatták a közönséget anyák napja alkalmából, ami a Facebook-on volt követhető. Fotó: Frank Yvette

A Palladium Színház művészeit már jól ismerheti a szegedi közönség, hiszen ők voltak a Musical Villamos énekesei több alkalommal, amikor musicalslágerek csendültek fel városszerte a nosztalgiavillamoson, amely Török Annával és Angler Balázzsal a fedélzetén járta be Szegedet, akik közel egy órás koncertet adtak.

A tavalyi év egyik legfontosabb szegedi fejlesztése a Móra Ferenc Múzeum épületének felújítása volt. A múzeum épületének tetején két kilátót is kialakítottak, ahonnan madártávlatból csodálhatják meg a látogatók Szeged belvárosát. Az erős szél miatt nem innen, hanem az emeleti előtérből szórakoztatták online közönségüket a Palladium Színház művészei vasárnap.

Gőbölös Krisztina, a Kriszta La Vista és a Csipa és a KISAMERIKA zenekarok énekesnője, alapítója a Super Troupers együttesnek, szereplője az Apáca show című előadásnak a Budapesti Operettszínházban, ami idén újra látható lesz Szegeden is a szabadtéri színpadon. Kádár Szabolcs Jánost tavaly szeptemberben láthatta a közönség a Rómeó és Júlia musicalben a Papp László Sportarénában. Előtte a szegedi közönség pedig a Titanicban láthatta a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

A" target="_blank" rel="noopener noreferrer"> műsorban az énekesek a hallgatók üzeneteit is eljuttatták az édesanyáknak. Egy anyák napi jegy megvásárlása után a művészek két zeneszám között felolvasták az anyák napi köszöntőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában