Szegedi hírek

2023.10.09. 12:00

Borbás Edina lesz az első vendége a Somogyi-könyvtárban induló könyvklubnak

Delmagyar.hu

Timár Kriszta kollégánk szeretettel vár mindenkit könyvklubjába. Fotó: Török János

Könyvklubot indít lapunk újságírója, Timár Kriszta a Somogyi-könyvtárban. Havi egy alkalommal várja majd azokat az érdeklődőket, akik szeretik a jó könyveket és szívesen beszélgetnének a közösen olvasott regényekről, az azokhoz fűzött gondolataikról. A könyvklub minden alkalommal olyan regényekkel foglalkozik, amelyek slágerolvasmánynak számítanak: vezetik az eladási listákat és a Somogyi-könyvtárból is sokan kölcsönzik. A cél, hogy olyan közös könyvek kerüljenek terítékre, amelyeket azok is szívesen vesznek majd a kezükbe, akik csak ritkán, az igazán jó sztorik kedvéért szánnak időt az olvasásra. A műfaji sokszínűség pedig garantálja, hogy különböző érdeklődésű olvasók is találnak majd időről időre kedvükre való olvasmányt.

Nem csak azoknak érdemes csatlakozniuk a könyvklubhoz, akik a hónap regényéhez kapcsolódó élményeiket szeretnék megosztani másokkal, hanem azoknak is, akik szeretnének kedvenc íróikkal találkozni. A klubban ugyanis néhány kiemelt alkalommal szeretnék vendégül látni a legolvasottabb magyar szerzőket is. Rögtön az első klub is egy ilyen beszélgetéssel indul: szerdán Borbás Edina személyében egy népszerű szerzővel találkozhatnak a résztvevők. A hódmezővásárhelyi írónővel elsősorban Igen? című legújabb könyvéről beszélget kollégánk, de korábbi sikerregényei, a Kék macska, A Szeráj és a Zárva című művei is szóba kerülnek.

Timár Kriszta Könyvklubja október 11-én 17 órakor kezdődik a Somogyi-könyvtár első emeleti közösségi terében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában