Szegedi hírek

2023.12.02. 18:10

Jótékonysági vásár a Csaba utcában – Galéria

Kiss Anna

Fotó: Karnok Csaba

Egészen december 22-ig lehet kézműves játékokat, karácsonyi díszeket vásárolni a Fatima Ház Alapítvány alkotóházának udvarán, ahol szombat délelőtt megnyitott az adventi jótékonysági vásár.

A Csaba utcában már nem először szervezik meg ezt a programot, idén viszont a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ és több civil szervezet is csatlakozott az alapítvány kezdeményezéséhez, így még több portékából válogathatnak az érdeklődők. A vásáron befolyt pénzt minden szervezet a saját céljára fordítja majd, vagyis hátrányos helyzetű családokat és mozgáskorlátozottakat támogatnak majd az összegből. Azok a vásárlók, akik szeretnének bekapcsolódni a vármegyei központ gyűjtésébe, mely egy kárpátaljai magyar óvoda megsegítéséért zajlik, megtehetik az alkotóházban, hiszen a vásár idején ott is leadhatók a Kárpátaljára szánt játékok. Fotó: Karnok Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában