Programokban gazdag nyár elé néznek

2021.12.14. 19:33

Színes színházi évaddal készülnek a nyárra Mórahalmon

Két koncerttel, 5 musicallel, 2 operettel és 10 lovas előadással várja a nézőket nyáron a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház. A programot kedden hirdették meg.

T.K.

Forrás: Török János

Nyolcadik évadára készül jövő nyáron a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház. A program már összeállt, amelyet sajtótájékoztatón mutattak be tegnap az Aranyszöm Rendezvényházban. Nógrádi Zoltán polgármester elmondta, harmadik éve igyekeznek olyan kínálatot összeállítani, amely egyszerre vonultatja fel a kortárs művészet különlegességét és a hagyományokat. 

– Tavaly csaknem 20 ezer nézőt sikerült megszólítanunk és olyan színházi élményt tettünk elérhetővé, ami korábban csak a nagyvárosokra volt jellemző – tette hozzá.

Nógrádi Zoltán polgármester sajtótájékoztatót tartott.

Forrás: Török János

Jövőre 2 koncert, 5 musical, 2 operett és 10 lovas előadás lesz látható a fedett lovarda falai között. 

A szezon június 11-én a Csongrád-Csanád megyei származású Péter-Szabó Szilvia jubileumi koncertjével indul, amelyet a Vadak ura című családi musical követ. 

A tavalyi nagysikerű Tesla alkotóinak új egész estés musicalje különleges jelmezeivel szintén egyedi látványvilágot ígér. 

Ezután újra műsorra tűzik a Nikola Tesla – Végtelen energia című musical show-t, amelyben a csaknem 90 négyzetméternyi LED-fal háttérnek köszönhetően 28 jelenet tud megelevenedni.

A mórahalmi színház új partnerként köszöntheti a következő évadban a Monarchia Operettet, amely június végén két produkciót is bemutat a településen. 

Az első a Sissi, a magyar királyné című operett, amely Huszka Jenő darabjának felújított változata, a másik pedig egy Kálmán Imre-válogatás, amelyben 40 slágert adnak elő. Júniusban lesz még egy koncert: Geszti Péter Best of Geszti címmel mutatja be az igényes jazztől a stadion repesztő rapslágerekig terjedő életművét.

Június három musicallel zárul a programsor: látható lesz a Robin Hood, a Neoton-slágerekből összeállított Szép nyári nap és az Ég tartja a földet – Erzsébet, a szerelem szentje. Ezt követően indul a lovasszínház 8. évada, amelyben Pintér Tibor és a Nemzeti Lovas Színház társulata a korábban látott nagysikerű előadások mellett új produkcióként állítja színpadra a Fehérlófia című családi musicalt és az Árpádházi-királyRock című darabot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában