Helyi kultúra

2022.06.07. 15:55

Irodalom három keréken

Az idén nyáron Magyarkanizsán és Sepsiszentgyörgyön is megtartott Tricikli irodalmi fesztivál Szegeden hét helyszínen, több mint tizenöt kortárs költő és író részvételével valósul meg, felnőtt- és gyerekprogramokkal egyaránt június 17-19. között.

Forrás: Tricikli Fesztivál

A kezdeményezés fontos célja, hogy az irodalom és az olvasás népszerűsítése mellett a fenntartható közlekedés eszközeit ajánlja a látogatók figyelmébe.

Mint a szervezők korábban írták, tervük, hogy úgy juttassanak el mindenkit egyik programról a másikra, hogy közben se a kerék, se a hangulat ne legyen lapos. 

Személyesen találkozhatnak a résztvevők mások mellett Kemény Istvánnal, Závada Pállal, Tóth Réka Ágnessel, Szeles Judittal, vagy a Szegeden élő írók közül Bencsik Orsolyával, Hász Róberttel, Orcsik Rolanddal és Szilasi Lászlóval. 

Forrás: Tricikli Fesztivál

A főbb helyszínek a Megálló Közösségi Ház, a Jazz kocsma, a Grand Café, a Kövér Béla Bábszínház és a Somogyi-könyvtár lesznek. Részletes program a fesztivál Facebook-oldalán elérhető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában