Ingyenes filmek kicsiknek és nagyoknak

2022.08.08. 18:50

Szabadtéri moziba várják a nézőket Vásárhelyen

Kovács Erika

A vetítések helyszíne. Fotó: Kovács Erika

A hétvégén három napos szabadtéri mozit szervez az önkormányzat megbízásából a hódmezővásárhelyi Kultik Mozi. Az előadásokat a Kossuth téren nézhetik meg az érdeklődők, méghozzá ingyen. A kivetítőt és a tribünt a Fekete Sas környékén helyezik ki.

Az önkormányzat keresett meg bennünket. A szabadtéri mozik több városban is nagyon népszerűek. Az önkormányzat a kivetítőt, a tribünt biztosítja és a filmek beszerzésében nyújt segítséget, mi pedig a vetítésben és a büfé biztosításában működünk közre – tudtuk meg Kalapács Attilától, a vásárhelyi Kultik Mozi vezetőjétől.

Augusztus 12-én, 13-án és 14-én lesz a városban szabadtéri mozi, mindhárom nap két filmet vetítenek, 17 órától és 19 órától. A napi első mozi animációs film lesz, az esti pedig felnőtteknek és nagyobb gyerekeknek ajánlott alkotás.

Pénteken a Vaiana animációs filmmel kezdenek, majd a Bohém rapszódiát vetítik le. Szombaton az Énekelj! című mesét lehet megtekinteni, majd a Tanút. Vasárnap pedig a Kis kedvencek titkos élete és az István, a király kerül műsorra.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kalapács Attila azt javasolta, aki biztosra akar menni, hogy legyen helye, akár kisszéket is vigyen magával, amit a tribün előtt és mellett is el lehet helyezni. Eső esetén később meghatározott időpontban vetítik le a filmeket.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában