Szegedi hírek

2022.11.29. 12:43

Jótékonysági könyvvásár, plüssgyüjtés és mulatozás a Somogyi-könyvtárban

delmagyar.hu

Fotó: Bagi Natália

A szegedi Habakuk Zenekar ajándékkoncerttel lepi meg a Somogyi-könyvtár közönségét december 2-án délután 5 órától. A koncert elsősorban gyerekeknek és családoknak szól, és bár ingyenesen látogatható, szívesen fogadjuk, ha a résztvevők elhozzák magukkal a megunt, de még jó állapotban lévő plüss játékaikat. Használt könyveket is lehet majd vásárolni az esemény ideje alatt. A befolyt összeget és az összegyűlt plüssöket a könyvtár munkatársai továbbítják a rászorulóknak. A cél, hogy a gyerekek is átérezzék, hogy milyen jó érzés megosztani másokkal, amink van.

A koncert helye és ideje: Szeged, Somogyi-könyvtár - Központi könyvtár, 2022. december 2. péntek, 17:00.
Az esemény célja: Az ingyenes részvétel kapcsolódik a Somogyi-könyvtár karácsonyi akciójához - a használt könyvekért adott összeget vagy a felajánlott plüss játékokat ajándékként továbbítjuk.

A műsorról:

Közös éneklés és tánc, fergeteges Fagyföldi dáridó? Naná!

Egészen addig, amíg meg nem érkezik egy titokzatos hangüzenet... Egyenesen A Mikulás-házból!

Azt a feladatot kapjuk, hogy kerítsünk elő egy rettentően fontos kelléket ahhoz, hogy a Mikulás végre útnak indulhasson, és a világ összes gyerekének szétoszthassa az ajándékokat!

De ezt a rejtélyt csak együtt oldhatjuk meg...

Készen álltok?

A Habakuk Zenekar koncertjén mindenre fény derül!

A koncerthez esemény is készült a Facebookon:
 

 

Címkék#kultúra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában