Könyvajánló

2023.01.27. 12:10

Colleen Hoover: Layla

Timár Kriszta

A történet főszereplője Leeds, aki egy esküvőn találkozik Laylaval, ahol zenészként lép fel. Egyből felkelti a figyelmét a bohókás lány a fura táncával, később pedig ők ketten teljesen egymásba habarodnak. Leeds tudja, hogy Laylával éli le majd az életét. De aztán jött a támadás. Layla heteket töltött a kórházban, harcolni kellett az életéért, és bár testileg rendbe jött, az érzelmi és mentális sebek annyira megváltoztatták, hogy Leeds szinte fel sem ismeri benne a nőt, akibe beleszeretett. A férfi helyre akarja hozni a kapcsolatukat, ezért elviszi Laylát a kis szállóba, ahol először találkoztak. Azóta a szálloda eladósorba került, így csupán kettesben tölthetnek el ott egy kis időt. Itt azonban a nő viselkedése különös, bizarr módon megváltozik. És ez csak egy a számos megmagyarázhatatlan esemény közül...  Hamar kiderül, hogy rajtuk kívül mégis tartózkodik valaki vagy valami az épületben…

 

Leeds egyre távolabb sodródik Laylától, és Willow mellett talál vigaszra, aki szintén a szálló lakója, és akivel könnyen egymásra találnak. Leeds érdeklődése Willow iránt egyre nő, és azzal, hogy segíteni akar neki válaszokat találni, egyre kevésbé tartja szem előtt Layla jóllétét. Leeds hamarosan rájön, hogy választania kell, mert mindkettőjüknek nem tud segíteni. De ha rosszul választ, az mindhármukra nézve végzetes következményekkel járhat.

A kötet atmoszférája egyszerre hátborzongató, rejtélyes, de egyben különleges is. Az írónő az utolsó pillanatig képes fenntartani a feszültséget, és ismét erős érzelmeket vált ki az olvasóból. Ez egy nem mindennapi történet egy határokon átívelő szerelemről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában