Helyi kultúra

2024.01.04. 13:24

Zenével és díjátadóval köszöntötték az új évet Mórahalmon

Fúvószenekari koncerttel és a város kitüntetett polgárainak köszöntésével ünnepelte az új esztendőt Mórahalom.

Delmagyar.hu

A Mórhalmi Fúvószenekar koncertjével és díjátadóval ünnepelt Mórahalom. Fotó: Mórahalmi önkormányzat

Ahogy a város honlapján beszámoltak róla, Nógrádi Zoltán polgármester köszöntőjében arról beszélt, hogy bár 2023-tól kicsit többet vártunk, sok-sok küzdelem árán mégis eredményes évet tudhatunk magunk mögött.

Hinni, bízni és reménykedni kell, hiszen a Nap még mindig kisütött. Amikor nehéz időszakban vagyunk, kapaszkodhatunk paraszti múltunk és világunk értékeibe, amely azt mutatja meg, hogyan kell mindig újra, elölről kezdeni. Kell, hogy terveink legyenek a jövőre, így vonzzuk majd be a haladást, így tudunk esélyt adni az új esztendőnek

 – fogalmazott Nógrádi Zoltán. A polgármester hangsúlyozta, a remény a legfontosabb az életünkben, így adunk esélyt minden évben az újraindulásnak, újratervezésnek.

Az ünnepi köszöntőt követően átadták a díjakat a város kitüntetettjeinek. A Mórahalom Város Díszpolgára posztumusz címet Csiszár István kapta, amelyet felesége vett át. Mórahalom városért III. fokozatú elismerésben részesült Csala Géza, Tanács István és Somogyi Lajos. Mórahalom Város Képviselő-testülete Elismerésben részesült Illésné Babai Gizella, a Mórahalom Város Köszönete díjat pedig a Somlai Bau Kft. vezetője vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában