Helyi sport

2013.11.07. 19:44

ContiTech-Makó: osztálykülönbség

A férfi kézilabda magyar kupa III. fordulójában a ContiTech-Makó hazai pályán fogadta a toronymagasan esélyes nyíregyházi csapatot, amely az NB I/B-ben a negyedik helyen áll.

Munkatársunktól

ContiTech-Makó–Nyíregyháza 28–40 (13–22)
Férfi kézilabda magyar kupa, III. forduló a 16 közé kerülésért. Makó, 100 néző. Vezette: Nagy F., Túróczy J.
Makó: AVRAMOV – Kis M. 4, PAPP D. 5, Vikor T. 4, Sárosi G. 1, Valaczkai 4, Csöndes 1. Csere: Patakfalvi (kapus), Sóti, Veréb 2, Ormándi 2, Vörös Á., VOJKOVICS 5. Edző: [namelink name="Gera Norbert"].
Gera Norbert: – Idő kellett, mire felvettük az NB I/B-s, rohanós, lényegesen gyorsabb tempót. A 28 lőtt gól biztató, míg a felállt fallal és a védekezéssel elégedett voltam.

A mérkőzésen a vendégek gyorsaságban és technikailag is fölénőttek a makói csapatnak. A kupamérkőzés jól szolgálta a szombaton 18.30-kor kezdődő, Újkígyós elleni hazai bajnoki mérkőzésre való felkészülést.


Csak vasárnap

A női kézilabda NB I/B-ben szereplő két szegedi csapat közül a K. Szeged SE-Algyő (3.) vasárnap 17 órától a Kispest (7.) vendége lesz, míg a Szeged-KKSE Chance-Exicom (1.) szintén vasárnap 17 órától a Hajdúnánást (9.) fogadja a dorozsmai Áts Géza Sportcsarnokban.

A férfi NB I/B-ben a Pick Szeged II. (6.) vasárnap 14.30-kor Gödöllőn (14.) szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában