Helyi sport

2016.08.14. 12:31

Dlusztus nem akar remegni

A hétvégén győzelmi esélyekkel lép pályára mindkét Csongrád megyei NB II-es együttes.

Munkatársunktól

Az újonc SZEOL SC ismét Szegeden, az SZVSE-pályán szeretne győzni: vasárnap 17.30-kor a Budaörsöt fogadja. Az ellenfél tavaly jutott fel a másodosztályba, ahol simán benn is maradt, a középmezőnyben, a nyolcadik helyen végzett.


– Szerdán a Békéscsaba elleni mérkőzésüket fel tudtuk venni videóra, így alaposan kielemezzük a Budaörs taktikáját. Mindent be kell vetnünk, mert bár a Balmazújvároshoz képes gyengébb játékerőt képvisel az ellenfelünk, sokatmondó a tavalyi sima bennmaradásuk. A győzelmi esélyünk viszont reális, olyan közönség előtt pedig végképp, amire számíthatunk – utalt Tóth Ákos vezetőedző arra, hogy az első hazai bajnokin 1300 néző volt, és ahogy keretes írásunkból kiderül, ezúttal ultrák is várhatók.


Első győzelmét aratta az előző fordulóban a Vác, első vereségét szenvedte el a Szeged 2011 – a két fél vasárnap 17.30-kor Dunaújvárosban csap össze.


– Sokat beszélgetek a Szeged 2011 védőjével, az egykori pápai csapattársammal, Tóth Gáborral – nyilatkozta a Vác szegedi származású védője, Dlusztus András. – Az ő sorsolásuk jónak mondható, a mienk nem annyira, az egymás elleni mérkőzés pedig azért lesz fontos, mert nem mindegy, milyen irányban indulunk el. Nem rajzolódtak ki az erőviszonyok, talán a hetedik fordulóra mindez megtörténik, de a Szeged 2011-gyel egy kategóriába sorolom a csapatomat. Az előző évhez képest erősödtünk, nyerni szeretnénk, mert nem akarunk a bajnokság végén a bennmaradásért remegni.

Visszatérnek az ultrák


Az Ultras Szeged és a Fidelity Gruppo szervezésében visszatérnek a SZEOL SC hazai mérkőzéseire a szegedi ultrák. A két csoport vasárnap 15.30-tól az Ital Mekkában (Rókusi krt. 33.) várja az érdeklődőket, ahonnan együtt vonulnak át az SZVSE-pályára a drukkerek, és buzdítják majd a csapatot a Budaörs ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában