Helyi sport

2017.07.23. 22:30

Közel állt az éremhez a szegedi váltó

Senánszky Petra megszerezte a második aranyérmét a 10. világjátékokon, ráadásul másodszor is világcsúccsal győzött Wroclawban.

Munkatársunktól

A Debreceni Búvárklub világklasszisa 45,16 másodperccel nyerte meg a 100 méteres uszonyos gyorsúszás fináléját Varga Krisztina előtt, így a pénteki bronz után utóbbi versenyző is megszerezte a második érmét Lengyelországban.


A Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub három versenyzőjével, a pénteken egy aranyat már begyűjtő Kanyó Dénessel, Gruber Kornéllal és Dimák Dáviddal, valamint Kosina Gergővel felálló magyar 4×100-as váltó negyedik helyen ért célba. A búvárúszók számára ezzel véget ért az esemény.


Az aerobikosoknál az Erdősi Dániel, Etényi Zsófia, Szabó Júlia, Szenes Boglárka, Szilvás Angéla, Táskai Anita, Varga Dorottya összetételű aerostep csapat harmadik lett, akárcsak a Hegyi Dóra, Szöllősi Panna, Mazács Fanni, Farkas Balázs, Bali Dániel alkotta sportaerobik csoport.


Ezzel a magyar aerobikosok elmondhatják magukról, hogy valamennyi versenyzőjük dobogóra állhatott a világjátékokon. A nem olimpiai sportágak jövő vasárnapig tartó seregszemléjén 100 ország közel négyezer sportolója vesz részt.

Címkék#aerobik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában