Helyi sport

2019.08.24. 11:20

Rajtol a megyenégy

A megyei labdarúgás legalsó vonalában is megkezdődnek a küzdelmek: ma csak egy meccset, az Ópusztaszer-Sándorfalva II. találkozót rendezik meg, a többi mérkőzés vasárnapra marad.

Munkatársunktól

A tavalyi szezonhoz képest változás, hogy idén két csoportban, a Homokháti és a Tisza-Maros csoportban játszanak a csapatok, majd az alapszakasz zárultával következhet a rájátszás, ahova az addig megszerzett pontokat viszik tovább. A Homokháti csoportban az alapszakasz végeztével az 1.–4. helyezett kerül a felső-, az 5.–8. a közép-, a 9.–11. pedig az alsóházba, a Tisza-Maros csoport 1.–5. helyezettje a felső-, 6.–10. az alsóházban folytatja.


Megyei IV. osztály, 1. forduló, Homokhát csoport, szombat, 17 óra: Ópusztaszer–Sándorfalva II. Vasárnap, 17 óra: Pusztamérges–Szatymaz, Kiskundorozsma II.–Ásotthalom, UTC II.–Csongrád-Kunság Aszfalt II., Domaszék–Tömörkény II. Szabadnapos: Csanytelek II.


Tisza-Maros csoport, vasárnap, 10 óra: Maros-menti UFC–Károlyi DSE. 17 óra: Móravárosi Kinizsi–Eperjes-Fábiánsebestyén II., Kübekháza–Szőreg, Pitvaros–Kecskés. A Nagylak–Maroslele mérkőzést november 30-án 13.30-tól rendezik meg.

Címkék#megyenégy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában