Halasztott meccseket pótolnak

2019.11.15. 13:31

A megye I.-ben három, a megye II.-ben nyolc mérkőzést rendeznek a hétvégén

Az elmúlt hétvégén véget értek a megyei I. és II. osztályú labdarúgó-bajnokságok őszi küzdelmei, azonban a szezon során több meccset el kellett halasztani, így azokat még bepótolják, mielőtt téli szünetre mennének a csapatok.

Becsei Dávid

Mindössze három mérkőzést kell pótolni a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, mivel a hatodik forduló játéknapján a Makóra, az SZVSE-re és a Hódmezővásárhelyi FC-re akkor magyarkupa-meccs várt. Erre a három összecsapásra a megye I.-es pontvadászattól idény közben visszalépett Zsombó vezetőedzője, Mihálffy Zsolt tippelt, aki jelenleg a nagyközség utánpótlását igazgatja. Lapunk érdeklődésére el­­­árulta, a következő idényben ismét találkozhatunk zsombói együttessel a felnőttbajnokságban, már csak az a kérdés, hogy a megye III.-ban vagy a megye IV.-ben.

Kiskundorozsma (9.)–Makó (3.)

Szombat, 13 óra, Kiskundorozsma, vezeti: Baranyai Dávid Mihály (Berger, Iványi): – Szezon közben a visszalépett Zsombó több játékosával erősítette meg keretét a Kiskundorozsma, amely ráadásul jó formában van. A Makói FC-nek úgy tűnik már, hogy mindegy, ezért döntetlenre vagy dorozsmai győzelemre számítok ezen az összecsapáson.

SZVSE (1.)–Székkutas (13.)

Szombat, 13 óra, Szeged, SZVSE-pálya, vezeti: Telek András (Nagy G., Kovás K.): – Azt hiszem, nem árulok azzal zsákbamacskát, ha azt mondom, hogy ennek a találkozónak az eredménye már eldőlt. Ha a fogadóirodáknál lehetne rá fogadni, nem lenne „tippmixgyilkos”, tehát egyértelműen arra számítok, hogy az SZVSE magabiztosan otthon tartja a három pontot.

Foliaplast-Bordány (4.)–Hódmezővásárhelyi FC (2.)

Vasárnap, 13 óra, Bordány, vezeti: Tihanyi Gábor (Kócsó, Szöllősi): – Az őszi szezon so­­rán a Foliaplast-Bordány SK kiszámíthatatlan csapat benyomását keltette bennem. Hazai környezetben gyűjtött már be nagy skalpot, az Algyőt 5-0-ra legyőzte a második fordulóban. A kötődésem egyértelmű Bordányhoz, így azért szurkolok, hogy a bajnoki címre hajtó hódmezővásárhelyiek ellen sikeresen zárják otthon a bajnokság őszi etapját.

Góllövőlista, élmezőny, me­­gyei I. osztály: 1. Bokányi Ri­­chárd (Mórahalom) 11, 2. Beretka Péter (SZVSE) és Nikola Makszimovics (Makó) 10-10, 4. Fátyol Szilárd (Foliaplast-Bordány), Hatvani József (SZVSE), Ottlik Márk (Kiskundorozsma) 9-9, 7. Stefan Tomisics (Makó) 8, 8. Rutai Balázs 6 góllal.

Megyei II. osztály: 1. Papp Er­­­­nő (Mártély) 21, 2. Béres Róbert (ContiTech-Apátfalva) 19, 3. Bartucz Máté (Apátfalva), Csatlós Tamás (Mindszent), Frank Boldizsár (Apátfalva) 13-13, 6. Papp Zoltán (Mártély) 10, 7. Brizik-Bodrogi István (HFC II.), Farkas Dániel (Makó II.) 9-9 góllal.

Program, megyei II. osztály, pótlandó meccsek, szombat, 13 óra: Deszk – Sándorfalva, St. Mihály – Apátfalva, FK 1899 Szeged – Baks, Balástya – Tömörkény, Vasárnap, 13 óra:, HFC II. – Mindszent, Csanytelek – Mártély, Üllés – Csengele, SZVSE II. – Makó II.

Megyei III. osztály, 14. forduló, szombat, 13 óra: Bordány II.–Kiszombor, Zákányszék–Dóc, Csanádpalota–Újszent­iván. Vasárnap, 10 óra: Szegedi Pázsit–Fábiánsebestyén. 13 óra: Ruzsa–Kistelek, Földeák–Gyálarét, Szegvár–Szentesi Kinizsi II., Öttömös–Nagymágocs.

Megyei IV. osztály, 13. forduló, Homokhát csoport, szombat, 13 óra: Ópusztaszer–Tömörkény II., Csanytelek II.–Szatymaz. Vasárnap, 13 óra: UTC II.–Sándorfalva II., Kiskundorozsma II.–Csongrád II., Pusztamérges–Ásotthalom, szabadnapos: Domaszék.

Tisza-Maros csoport, szombat, 13 óra: Eperjes-Fábiánse­bestyén II.–Kübekháza, Kecskés–Nagylak, Móravárosi Ki­­­nizsi–Szőreg. Vasárnap, 10 óra: MUFC–Pitvaros, Maroslele–Károlyi DSE.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában