Kósa Gábor váltja Juhász Leventét

2019.12.12. 15:29

Új cégvezetője lett a MOL-Pick Szegednek

Kósa Gábor váltja a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál a novemberben távozott cégvezetőt, Juhász Leventét, jelentette be a klub hivatalos honlapján.

delmagyar.hu

Korábban a Dunaferr férfi kézilabdacsapatánál dolgozott, az elmúlt években pedig külföldön élt Kósa Gábor, aki a klub közleményében elárulta, nem távolodott el a kézilabdától.

- Az elmúlt években külföldön éltem és dolgoztam, azonban nem kerültem messze szeretett sportágamtól, hiszen több nemzetközi porondon szereplő magyar együttes is többször segítséget kért, így amikor tudtam, jöttem hozzájuk – jegyezte meg Kósa, aki három fiúgyermek édesapja, akik Szegeden folytatják tanulmányaikat.

- Egy patinás klubhoz kerültem, amelyre nagyon büszke vagyok. Izgalommal láttam munkához, az első hetekben az ismerkedés játssza a főszerepet, szerencsére januárban csak edzőmeccseket játszunk, így több időm lesz megismerni mindent – folytatta székfoglalóját az új cégvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában