Befejeződött a II. Révész Roland +35 bajnokság

2020.02.12. 12:06

Aranyérmes a DAC

A nyílt kategória öt ligájának küzdelmei után a +35-ös korosztály bajnoksága is befejeződött a XVIII. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó-bajnokságon, amelyet a DAC nyert meg.

Munkatársunktól

Tíz meccséből nyolcat megnyert a DAC, kettőt elvesztett.

Fotó: KISTELEKITEREMFOCI. HU

A 2019–2020-as téli idényben másodszor rendezték meg a Révész Roland +35-ös bajnokságot a kisteleki sportcsarnokban. A pontvadászat a 2018 szeptemberében tragikus hirtelenséggel elhunyt Csongrád megyei futballistáról, Révész Rolandról kapta a nevét.

A senior bajnokság címvédője a kecskeméti MaxxAuto volt, azonban a csapat ezúttal nem volt érdekelt a pontvadászatban. A csapatok két kört játszottak, így tíz mérkőzés után hirdettek győztest. A győztes 24, az ezüstérmes 21, míg a bronzérmes 19 pontot gyűjtött.

Eredmények, záró forduló:

DAC–Májzsugor 3-1, Gimi foci–Adrenalin FC 2-7, Red Devils–Haverok 1-2.

A II. Révész Roland +35-ös bajnokság végeredménye:

1. DAC, 2. Adrenalin FC, 3. Májzsugor, 4. Red Devils, 5. Gimi foci, 6. Haverok.

Különdíjasok, legjobb kapus: Jánoska Zoltán (DAC). Legjobb játékos: Kiss István Ákos (Adrenalin FC). Gólkirály: Kiss Márió (DAC) 19 góllal.

A győztes csapat névsora: Ambrus Balázs, Bodó Attila, Garamvölgyi Norbert, György Béla, Jánoska Zoltán, Kiss Márió, Kovács Roland, Lábdi Lajos, Nagy Péter, Pálinkó Attila, Polgár Attila, Tóth Attila, Tóth József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában