Kyle Walker házibulit tartott a karanténban

2020.04.07. 12:24

Eljárást indítottak

Az angol labdarúgó-bajnokság címvédője, a Manchester City fegyelmi eljárást indít hátvédje, Kyle Walker ellen, aki a szigorú kormányzati intézkedések ellenére partit tartott otthonában, mások mellett két prostituáltat is „vendégül látva”.

A 29 éves angol válogatott védő múlt heti házibulijáról a The Sun című lap számolt be a hétvégén, külön kiemelve, hogy Walker közvetlenül azt megelőzően rendezte házában a partit, hogy Twitter-oldalán a távolságtartásra vonatkozó állami szabályozás betartásának fontosságáról tett ki egy bejegyzést. A labdarúgó elismerte a történteket, és a lapnak küldött egy közleményt, melyben bocsánatot kért meggondolatlan tettéért, mellyel csalódást okozott hozzátartozóinak, klubjának, a szurkolóknak és a közvéleménynek.

A Galatasaray kolumbiai válogatott labdarúgója, Radamel Falcao nem ért egyet a csapatnál elrendelt fizetéscsökkentéssel, és távozni készül a török klubtól az Ajansspor értesülése szerint. A török újság úgy tudja, hogy a 34 esztendős támadó, akinek a bére csaknem 6 millió euró volt az isztambuliaknál, a katari Al-Szaddhoz menne, ahol az FC Barcelona korábbi játékmestere, Xavi a vezetőedző. Állítólag az arabok már kapcsolatba is léptek Falcaóval, akinek 10 millió eurót ígérnek évi fizetésként.

Zak Brown, a McLaren csapatfőnöke szerint a Forma–1 jelenleg „nagyon törékeny állapotban” van a koronavírus-járvány hatásai miatt, és ha nem hajtanak végre jelentős változtatásokat, akkor a tíz csapatból akár több is csődbe mehet. Az amerikai szakember a BBC-nek azt nyilatkozta, ha nem kezelik „nagyon agresszívan” azt a helyzetet, amibe a sportág került, akkor akár két, három vagy négy istálló sem éli túl a világjárvány gazdasági következményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában