beérkeztek a nevezések a megyei bajnokságokba

2020.07.09. 11:33

Tisztul a mezőny

Lezárult a nevezési időszak a megyei labdarúgásban, ezek után pedig valamelyest tisztult a kép, mely csapatok alkothatják az egyes osztályok mezőnyét.

Csak megyehármas meccseket rendeznek Röszkén.

Fotó: Török János

Az elfogadott ne­­vezésekből kitűnik, hogy az előző szezonban még a megyei I. osztályban szereplő Röszke csak a megyei III. osztályban indul, míg a megyekettesek közül a Baks és a Csengele is a megyeháromba nevezett az új idényre.

Újra futballoznak Zsombón és Forráskúton, előbbi a megyeháromban, utóbbi a me­­gyenégyben játszhat a kö­vetkező szezonban.

Fontos információ, hogy a végleges mezőny majd a feltöltési sorrendet követően alakulhat ki, erre pedig még néhány napot várni kell, így a megyeegyben új szereplő lehet az Apátfalva, az SZVSE II. vagy a Szeged–Csanád Grosics Akadémia második számú csapata. A megyekettőbe a sorrend alapján tíz csapat is felléphet, azaz igencsak kicserélődhet a mezőny.

Csak megyehármas meccseket rendeznek Röszkén.
Fotó: Török János

Megyei I.: Csongrád, Algyő, Kiskundorozsma, UTC, Hódmezővásárhelyi FC, Makó, Bordány, Tiszasziget, Mórahalom, Szentesi Kinizsi, Székkutas. (Feltöltési sorrend: Apátfalva, Deszk, SZVSE II., Szeged–Csanád Grosics Akadémia II.).

Megyei II.: Deszk, Mártély, HFC II., Makó II., Mindszent, Csanytelek, SZVSE II., Sándorfalva, Balástya, Üllés, Tömörkény, FK Szeged, St. Mihály, Apátfalva. (Feltöltési sorrend: Bordány II., Zákányszék, Nagymágocs, Kistelek, Újszent­iván, Öttömös, Csanádpalota, Szentesi Kinizsi II., Földeák, Kiszombor).

Megyei III.: Röszke, Baks, Csengele, Fábiánsebestyén, Nagymágocs, Zákányszék, Bor­­dány II., Kistelek, Újszent­iván, Öttömös, Csanádpalota, Szentesi Kinizsi II., Földeák, Kiszombor, Pázsit, Szegvár, Ruzsa, Zsombó. (Feltöltési sorrend: Pitvaros, Sándorfalva II., Pusztamérges).

Megyei IV.: Kübekháza, Ásotthalom, Pusztamérges, Kiskundorozsma II., Csongrád II., Szatymaz, Csanytelek II., UTC II., Domaszék, Tömörkény II., Ópusztaszer, Pitvaros, Deszk II., Maros-menti UFC, Kecskés, Nagylak, Sándorfalva II., Forráskút, Maroslele, Gyálarét, Balástya II., Dóc, Eperjes, Károlyi DSE.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában