Hirdetés

2024.05.22. 08:00

Szőke Tisza 2024 WDSF International Open nemzetközi táncverseny a Sportcsarnokban

A Papiron Szeged Versenytáncklub szeretettel meghívja Önöket egy napra a tánc világába, 2024. június 15-16-án a Városi Sportcsarnokba a Szőke Tisza 2024 WDSF INTERNATIONAL OPEN Nemzetközi Táncversenyre.

PR cikk

A Papiron SC már 23. alkalommal szervezi és viszi sikerre ezt az eseményt. A 80-as évek oly sikeres Szőke Tisza nemzetközi versenyeinek felújítása adta az első gondolatot a rendezvényre, és 2023-ban már 21 ország versenyzői indultak a különböző korosztályok versenyein. Versenyzőket köszönthettünk a környező országokon kívül Spanyolországból, Norvégiából és Malajziából is. Az elmúlt évek rendezvényei azt bizonyítják számunkra, hogy táncszerető közönségünk várja, hogy egy estére a Sportcsarnokba csábítsuk erre a látványos versengésre.

 

A standard és latin amerikai táncok elődöntői szombaton de. 10 órakor kezdődnek. A junior korosztálytól a seniorig minden korcsoport képviselteti magát. Az este 18 órakor kezdődő látványos gálaesten a legjobbak táncolják a standard és latin amerikai táncok döntőit, és meghívott vendég fellépők bilincselik le a közönség figyelmét.

 

Részletes információk: https://szoketisza.com/nezoknek/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában