Véró Alex nyert

2020.07.11. 11:41

Világszínvonalú versenyen vettek részt az erőemelők

A Veszprém megyei Kislődön folytatódott az erősemberek versenye, amelyen Csongrád-Csanád megyéből hárman vettek részt.

Óriási erőre volt szüksége Deli Tamásnak.

Forrás: Premium Zrt.

Ínséges időket élünk a sportban, de az erősemberek hétről hétre komoly súlyokat mozgatnak meg.

– A lányoknak girl power el­nevezéssel és brutálisan nehéz súlyokkal világszínvonalú versenyt rendezett meg Darázs Ádám, a HSMA elnöke – jegyezte meg lapunknak Deli Tamás.

– Szegedről Dávid Vanessza tar­­tott velünk. Annyira nem fe­küdtek neki a versenyszámok, de kiválóan helytállt. A győri Lachmann Mirtill ötből négy feladatot hibátlanul megcsinált, megérdemelten nyert – folytatta.

Óriási erőre volt szüksége Deli Tamásnak.
Fotó: Premium Zrt.

Két versenyt tartottak férfiaknak, a „nagyvadak” közé négy embert, köztük Véró Alexet hívták meg.

– A „nagyvadak” közé négy olyan erőemelőt hívtak meg, aki évek óta a topon van. Nagyon kemény versenyszámok után Véró nyert, mivel az utolsóként az erőkalapácsos feladatban ő volt a legjobb – árulta el Deli Tamás, aki maga is megmérettetett Kislődön a 9. Prevital Kupa HSMA U-105 Trophy kategóriájában.

– Tudatosan készültem erre a versenyre, amelyen feküdtek nekem a feladatok. A második helyen végeztem, aminek nagyon örülök – zárta a beszélgetést Deli Tamás.

Jövő vasárnap a hódmezővásárhelyi Sun City Szabadidőközpontban rendeznek rangos HSMA-versenyt. A kamionhúzók ligasorozatának második állomását mindkét nemben, de az erősemberek versenyszámai közben is szurkolhat majd a nézősereg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában