Elégedettek teljesítményükkel

2020.10.15. 15:31

Nagyszerű kitekintés volt Deák Zsombor számára

Munkatársunktól

Sikerült elérniük céljukat, végre váltóban versenyezhettek. FOTÓ: SUNCITY TRIATHLON TEAM

Balatonboglár adott otthont a VI. BÚI Utánpótlás és Sprint Duatlon országos bajnokságnak, valamint a Mix Váltó ob-nak, amelyen a Sun City Triathlon Team versenyzői is részt vettek. A koronavírus-járvány mi­­att a sportolók számára ez az év nem sok versenyt tartogatott, így remek lehetőségként élték meg az 5 km futás, 20 km biciklizés, majd újabb 2,5 km futás szakaszokból összeálló megmérettetést.

Sikerült elérniük céljukat, végre váltóban versenyezhettek. FOTÓ: SUNCITY TRIATHLON TEAM

Egyéni számokban Juhászné B. Szűcs Mária és Deák Zsombor képviselték a szegedieket. A férfiak felnőtt 3 kategóriájában Deák Zsombor nem talált legyőzőre, országos bajnoki cí­­met nyert, amelyet legfőképp parádés futó teljesítményének köszönhetett. A férfiak között mind 5 km-en, mind 2,5 km-en tophármas időt futott, míg a másik szegedi versenyző, Juhászné B. Szűcs Mária a női mezőny szenior 1-es kategóriájában a 10. helyen ért célba.

– Alapvetően ironmanversenyeken szoktam indulni, egyáltalán nem jellemző, hogy sprint duatlonban versenyzem, így inkább a versenyhiány miatti kitekintés volt ez számomra. Elégedett vagyok, rendben volt a teljesítményem, remekül szórakoztam! – fogalmazott Deák.

A vasárnap a csapatküzdelmekről szólt, a mix váltó kiírásban Novák Krisztinával és Gábe Tamással kiegészülve is rajthoz álltak a Tisza-parti klub tagjai, akik a felnőttek között a 13. helyen végeztek. – Nagyon örülünk, hogy végre eljutottunk egy versenyre ebben a felállásban. Célunk a tisztes helytállás volt, amit sikerült is véghez vinnünk – értékelt a csapat tagja, és egyben elnöke, Gábe Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában