tudósítás a Szent Gellért Fórumból

2020.11.25. 17:53

Priskin mesterhármast ért el: Szeged-Csanád GA–ETO FC Győr 0-4 (Galéria)

A labdarúgó NB II. 18 fordulójában november 25-én a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Szent Gellért Fórumban a Győr együttesét fogadta zárt kapuk mögött.

delmahyar.hu

A labdarúgó NB II. 18 fordulójában november 25-én a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Szent Gellért Fórumban a Győr együttesét fogadta zárt kapuk mögött.

Fotó: Frank Yvette

ÖSSZEFOGLALÓ

Határozottabban kezdte a mérkőzést a Győr, az első húsz percben a Szeged nem tudott támadást építeni. Aztán a hazaiak is ki tudtak egy kicsit szabadulni a nyomásból, voltak beadásaik, támadásaik, ám ezek nem jelentettek annyi veszélyt, mint a Győr lehetőségei.

A 38. percben a fél pályánál szerzett labdát a Győr, Berki indította a 63-szoros válogatott Priskint, aki balról a 16-oson belülre vezette a labdát, majd a láb mellett bokából kilőtte a bal alsót, 0-1. Gyorsan jött a második, amikor a 43. percben Májer fejelt a kapuba, 0-2.

Pörgösebben kezdte a második félidőt a Szeged, ennek eredménye volt öt perc alatt két beadás, amelyet a kapus, majd egy védő mentett a támadók elől. Mindez hiába, mert a Győr Berki gyorsan elvégzett egy szabadrúgást, Priskin pedig biztosan lőtte be a ziccert. Ismét gyorsan jött az újabb győri gól, és megint Priskin fejezte be a támadást egy kispályás stukkolással.

Ezen a napon nem volt vita, melyik csapat nyer, a Győr jól használta ki a lehetőségeit, és mezőnyben is harcosabb, dinamikusabb volt.

Vége az első félidőnek, megérdemelten vezet a Győrt.

A mérkőzést itt élőben is követheti:

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=GaleQkr_gIQ&fbclid=IwAR1ogsw-HI0OzZpKt5BnoB9fy0DmEOrRmogHEBn01cePAHbdrzJmhyM9RA8&app=desktop&ab_channel=SportstreamLivestream

SZEGED-CSANÁD GA–ETO FC GYŐR

Szeged, Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött. Vezeti: Takács János (Horváth N., Tőkés)

Szeged-Csanád GA: Varga B. – Ódor, Moga, Deák I., Mohl – Oláh G., Simon Á. – Varga Sz., Germán, Dobos Á. – Grumics. Vezetőedző: Dobos Barnabás

ETO FC Győr: Gundel-Takács – Kovács K., Temesvári, Lipták, Kerkez – Kiss M., Vaskeba – Berki, Májer M., Sipőcz Priskin. Vezetőedző: Csató Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában