Bravúrpontot szerzett a Szentes

2020.11.22. 19:12

Szegedi helytállás a bajnokaspiráns ellen – GALÉRIA

Koronavírus-megbetegedésből visszatért játékosaival szerzett bravúrpontot (12–12) a Hungerit-Szentesi VK a III. kerületi TVE vendégeként a női vízilabda OB I. 9. fordulójában, míg a Szeged SZTE a listavezető Dunaújváros ellen hazai medencében állt helyt 18–7-es vereségével.

B.D.

Szeged – 2020.11.21. Szeged SZTE-Dunaújváros női OB I.-es vízilabda-mérkőzés a sportuszodában. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Matajsz Márk: – Óriási siker, hogy egy ilyen kiváló ellenfél otthonából ponttal utazhatunk haza. Sajnos a mérkőzés eleje ismét nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, bealudtunk, de sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe. Hatalmasat harcoltak a lányok, a ma esti sikerünk pedig még édesebb, ha hozzávesszük, hogy milyen nehéz időszakon vagyunk túl, és mennyire keveset készülhettünk együtt. Mindenki elfáradt, igazságos döntetlen született.

Varga Tamás: – Gratulálok a Dunaújvárosnak, magabiztosan és jól játszottak. Az első negyedben 3–2-nél volt egy fórunk, amit ha belövünk, akkor talán egy negyedet megnyerhettünk volna. Összességében papírforma-eredmény született, már az elején kiütközött, hogy a Dunaújváros bajnokaspiráns. A mi fiataljainknak is gratulálok, hogy több időt töltöttek a vízben.

III. kerületi TVE–Hungerit-Szentesi VK 12–12 (5–1, 1–4, 3–3, 3–4)

Női vízilabda OB I., 9.– forduló. Budapest, III. kerületi TVE uszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Marjay, Csanádi.

III. kerületi TVE: Pápai Crittenden, Kisteleki D. 3, Illés H. 1, Kudella 5, Pál, Hajdú 2. Csere: Pap, Koppány 1, Konda, Tóth-Deme. Vezetőedző: Lukács Dénes.

Hungerit-Szentesi VK: Maczkó 1 – Varga 3, Dömsödi 2, Kolarova, Tóth Cs., Bonca 1, Polák 3. Csere: Kerem 1, Mácsai K., Forgó, Csiszár, Kövér-Kis 1, Tóth F. Vezetőedző: Matajsz Márk.

Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 10/5.

Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.

Kipontozódott: Crittenden.

Szeged SZTE–Dunaújváros 7–18 (2–5, 0–5, 3–4, 2–4)

Női vízilabda OB I., 9. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Fodor, Marnitz.

Szeged SZTE: Gyöngyösi – Miklós 1, Tátrai 1, Ráski 2, Bicskei, Ármai, Botka 1. Csere: Kucsera (kapus), Pádár, Varga, Korom 2, Pintér, Regős. Vezetőedző: Varga Tamás.

Dunaújváros: Magyari – Szilágyi D. 7, Mahieu, Szabó 4, Szellák, Huszti, Ziegler. Csere: Sajben V. (kapus), Sajben N., Gurisatti 5, Horváth 2, Garda, Pál, Brezovszki. Vezetőedző: Mihók Attila.

Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 5/2.

Ötméteresből: –, ill. 3/1.

Kipontozódott: Pál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában