A BVSC otthonában folytatják

2021.03.03. 10:30

Dobogós pozícióra pályázó csapat vendége lesz a Hungerit-Szentesi VK ma 20 órától

A 15. fordu­­ló mérkőzéseivel folytatódik ma este a női vízilabda OB I., amelyben a Hungerit-Szentesi VK 20 órától a BVSC vendége lesz a budapesti Szőnyi úti uszodában. A másik Csongrád-Csanád megyei együttes, a Szeged SZTE március 25-én 12.30-kor fogadja majd az Egert ebből a körből a Tiszavirág Sportuszodában.

Szükség lesz a hatékony átlövésekre. Kövér-Kis Réka (a labdával) távolról is veszélyeztetheti majd a kaput.

Fotó: Vidovics Ferenc - archív

Ötödik bajnoki mérkőzését játssza 2021-ben a Szentes, amely eddig papírforma-eredményeket produkált, hiszen a Honvédot legyőzte, Egerből ponttal távozott, míg az UVSE és a Dunaújváros ellen vesztesen hagyta el a medencét. Az újpestiek elleni mérkőzés után a védekezést érhette kritika a 30 kapott gól kapcsán, azonban Dunaújvárosban már lényegesen jobban teljesítettek a szentesi fiatalok, hiszen úgy szenvedtek 13–5-ös vereséget, hogy a negyedik negyed elején 8–5 is állt az eredményjelzőn.

Szükség lesz a hatékony átlövésekre. Kövér-Kis Réka (a labdával) távolról is veszélyeztetheti majd a kaput. Fotó: Vidovics Ferenc – archív

Ma következik a 33 ponttal a harmadik helyen álló BVSC elleni idegenbeli mérkőzés, amelyen az elmúlt kettőhöz hasonlóan nem esélyes a Hungerit, azonban a hónap második felében játszandó fontos mérkőzésekre kiváló felkészülést nyújthatnak Matajsz Márk csapata számára Petrovics Mátyás tanítványai. Szentesen novemberben küzdött meg a két gárda, akkor 21–8-ra nyertek a zuglóiak.

A BVSC február 17-én a Szeged ellen játszott otthon, akkor a vártnál sokkal nehezebben nyertek a hazaiak, Ráskiék a döntetlenért is támadhattak, végül 14–11-re nyert a BVSC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában