Ma 11 órától a Szombathelyi Haladás vendége lesz a KÉSZ–St. Mihály

2021.03.20. 10:08

Újabb kulcsmeccset játszik a St. Mihály

Kissé szokatlan időpontban vív egy igazi hatpontos mérkőzést a KÉSZ–St. Mihály a női labdarúgó NB I.-ben. A szegediek megerősíthetik, vagy el is veszíthetik pozíciójukat.

V. P.

A góllövés lehet a kulcs szombat délelőtt a Szombathely otthonában. Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Elveszítette idei első bajnoki mérkőzését a KÉSZ–St. Mihály, amelyre a Győr elleni találkozót követően most egy újabb fontos találkozó vár.

Ma 11 órától (a hazaiaknak ekkor van szabad pályájuk) a Haladás vendége lesz a csapat, ennek értelmében pedig a St. Mihály már tegnap elutazott a meccs helyszínére.

– Átbeszéltük, mi történt a Győr ellen. Nagy gondunk nem akadt a játékkal, a legnagyobb problémánk a góllövés. A kapu előtt egyértelműen sokkal koncentráltabbnak kell lennünk, erre kell figyelnünk a Haladás otthonában is. Igazi, hatpontos meccs lesz, ennek szellemében készültünk a héten, és így is lépünk majd pályára – mondta Jenei Péter, a St. Mihály edzője. A két csapat ugyanis éppen egymást követi a tabellán, a meccs előtt a Tisza-partiak állnak két ponttal jobban az ötödik helyen, márpedig a lányok nem azért dolgoztak és értek el szép eredményt az ősszel, hogy ezt a tavaszi szezon elején elveszítsék.

A góllövés lehet a kulcs szombat délelőtt a Szombathely otthonában.
Fotó: Karnok Csaba

Ami viszont biztos, hogy az ötödik hely megtartásában egyelőre nem segíthet Sárosi Csilla. A műtét előtt álló játékos sérülése okán várhatóan hosszú időre kidőlt a sorból, ugyanakkor még nem tudni, felépülése mennyi időt vesz igénybe. A szegedieket a visszavágás is fűtheti, hiszen az októberi első mérkőzésen hiába került korán előnybe a Haladás ellen, végül a szombathelyiek 2–1-re nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában