Helyi sport

2021.07.12. 09:51

Visszatér a HFC-hez

Egyre több átigazolásra derül fény a Csongrád-Csanád megyei labdarúgóéletben a fel­­készülési időszak előrehaladtával.

Munkatársunktól

Szűcs Róbert sportigazgató lesz, a felnőttcsapat munkáját segíti.

Forrás: Archív Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Négy játékos leigazolását je­­lentette be az elmúlt héten a Hódmezővsárhelyi FC NB III.-ra készülő csapata, valamint közölték, a klub korábbi edzője, a tavaszt Csongrádon töltő Szűcs Róbert lett a HFC sportigazgatója. Az előző szezonban a Bács-Kiskun megyei I. osztályt a Jánoshalmával megnyerő Füstös Krisztián Vásárhelyen folytatja a pályafutását. Korábban Makón már védett a 23 éves kapus. A védelmet egy makói neveléssel, a Szarvasról érkező Bány Bencével erősítik meg. A Szeged-Csanád GA nevelése, a 20 éves Kiss Krisztián is Koncz Zsolt edző gárdájában játszik az ősztől, az előző idényt az Újpest II.nél töltötte a 20 éves középpályás.

Régi ismerős csatlakozik a HFC -hez Szegedről, a SZEOL mezében szerzett NB-s rutint Ondrejó Tamás, aki az SZVSE-től igazolt a hódmezővásárhelyiekhez.

Harmadik új igazolását mu­tatta be a Makó. Major Ernő a Mol Fehérvár FC II.-től érkezik. Algyői származású, a Honvéd akadémiáján nevelkedett.

Távozik a megyekettőt megnyerő Deszktől a 22 meccsen 23 gólt szerző Dongó Dénes, a szintén megyeegyes UTC-hez.

Szűcs Róbert sportigazgató lesz, a felnőttcsapat munkáját segíti.

Fotó: Archív Fotó: Karnok Csaba

A nagy átalakuláson áteső megyekettes Csengele játékosedzője Bosánszki Mihály lesz, míg az eddigi tréner, Kun-Szabó Tibor szakmai igazgatóként folytatja. Tóth Krisztián, Bárkányi Bence és Mindák József is náluk kezdi meg a szezont, valamint eldőlt, hogy az előző idény házi gólkirálya, Dorogi András marad Csengelén.

Bejelentette második szerzeményét a megyei II. osztályú Balástya. Horváth Csaba a Bács-Kiskun megyei másod­osztályú Dunagyöngye SK-tól érkezik hozzájuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában