utolsó mérkőzés az újszegedi sportcsarnokban

2021.12.04. 20:31

Plüsseső után 44 góllal búcsúztak „Sporitól” – Fotók

Hagyományos év végi plüssdobás előzte meg a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának utolsó idei mérkőzését az újszegedi sportcsarnokban. Bajnokin az Egert győzték le a Tisza-partiak 44–29-re.

Munkatársunktól

 

Pick Szeged–Eger 44–29 (23–14)

Férfi kézilabda NB I., 11. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Réti, Szedmák.

Pick Szeged: Alilovic – Radivojevics 7/3, Tönnesen 5, Mackovsek 2, Rosta 7, Martins 4, Blonz 5. Csere: L. Krivokapics (kapus), Bodó 5, Gaber 2, Garciandía 1, Bombac, Sostaric 4, Frimmel 2/1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Eger: Balogh – Lezák 1, Szuharev 1, Tóth R. 10/8, Machac 4, Bernatonis 3, Holdosi 1. Csere: Seprős (kapus), Pulay 3, Tóvizi 3, Lakosy 2, Kiss G., Kovács M. 1, Bettembuk. Vezetőedző: Tóth Edmond.

Hétméteres: 4/4, ill. 9/8.

Kiállítás: 6, ill. 4 perc.

 

Nyilatkozatok:

Juan Carlos Pastor: – Rengeteget adott nekünk az újszegedi sportcsarnok. Köszönöm mindenkinek a munkáját itt, és azoknak is, akik kijártak ide szurkolni. Mindig otthon érezhettük itt magunkat. Bonyolult hetünk volt két mérkőzéssel és utazással, ma pedig a legfontosabb, hogy senki sem sérült meg és begyűjtöttük a két pontot. Fontos mérkőzést játszottunk, mert több kézilabdázónknak szüksége volt a játékpercekre. Sportszerűen játszott az Eger, szeretek az ilyen csapatok ellen játszani.

Luka Krivokapics: Gratulálok az Egernek, a szakmai stábnak pedig köszönöm a lehetőséget, mindig igyekszem ezzel a lehető legjobban élni. Mindig lehet jobban védeni, ezeket megbeszéljük majd most is édesapámmal.

Tóth Edmond: – Gratulálok a Szegednek. Jól támadtunk, sok szép dolgot megvalósítottunk, eljutottunk 29 gólig. A védekezésünk viszont gyengébb volt, nem tudtunk olyan nehézséget okozni a Szegednek, mint amilyet kellett volna, Emiatt az egyik szemem sír, a másik nevet. Összességében játszottunk egy jót.

Ezek is érdekelhetik