Helyi sport

2022.03.28. 10:32

A foci igazságos

Az első félidőben bekapott három gól eldöntötte a Hódmezővásárhelyi FC sorsát Balassagyarmaton a labdarúgó NB III. 27. fordulójában.

Munkatársunktól

Már a kilencedik percben hátrányba került Balassagyarmaton a Hódmezővásárhelyi FC: egy védekezési hiba és rossz átvétel után Nagy Tamás talált be. A folytatás sem volt örömteli, hiszen még a szünet előtt újabb két gólt szerzett a hazai csapat a 39. és a 42. percben – az előbbi találat 11-esből született. 
Más arculatú hódmezővásárhelyi csapat jött ki a második félidőre, ennek köszönhetően viszonylag hamar, az 51. percben jött a szépítés Tapiska révén. A 73. percben megint büntetőhöz jutott a Balassa­gyarmat, ám azt kihagyta a ha­­zai játékos. 
 

 

A Hódmezővásárhelyi FC Molnár Bence kiállítása révén innentől emberhátrányba ke­rült a 16-oson belüli szabálytalanság révén, így a végén már nem maradt esélye arra, hogy csökkentse a különbséget, bár azt a hazaiak is elismerték, hogy tíz emberrel is igen veszélyesen és jól játszott a vendégalakulat. 
Koncz Zsolt: – Azt gondoltuk, hogy ha van egy pár siker, akkor a többi jön magától. De ez nem így van, a futball mindig igazságos, így alázatosan dolgoznunk kell tovább. 
 

Balassagyarmat–HFC 3–1 (3–0)

Labdarúgó NB III., 27. forduló. Balassagyarmat, 220 néző. 
Vezette: Jakab Árpád (Volentics, Czeglédi). 
Balassagyarmat: Iváncsics – Majzik, Koszó, Benkő-Bíró, Tóth O. (Kovács D., a szünetben) – Lizák (Kis G., 75.), Ferkel, Gergely, Király Á. – Nagy T. (Király O., 66.), Csiki (Kerekes, 68.). Vezetőedző: Nagy Tibor. 
HFC: Füstös (Weszelovszky, a szünetben) – Pilán (Orosz M., 37.), Asztalos (Bata K., a szünetben), Molnár B., Antman – Ondrejó, Povázsai, Németh K. – Tapiska (Gyüre, 80.), Hegedűs M., Kiss K. (Molnár Á., 59.). Vezetőedző: Koncz Zsolt. 
Gólszerzők: Nagy T. (9.), Csiki N. (39., 11-esből), Tóth O. (42.), ill. Tapiska (51.). 
Kiállítva: Molnár B. (73.). 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában