Az élről folytatják

2022.03.03. 07:18

Az utolsó játéknapra készülnek a fallabdázók

Eddig csaknem hibátlanul alakul az I. osztályú fallabda-csapatbajnokság a Tisza Squash SE számára: a szegedi együttes mind a hat meccsét megnyerte, a megszerezhető 18 pontból 17-et gyűjtött be. Bajnokot júniusban avatnak majd.

Munkatársunktól

Fotó: Tisza Squash SE

Az I. osztályú fallabda-csapatbajnokság három játéknapjából kettő zajlott le eddig. Az elsőn a szegedi Tisza Squash SE három sima sikert aratott, a Csé-Team, az Anico Készházak-ESSE és a Top Challenge csapatát is 4–0-ra múlta felül, majd a második, hazai rendezésű eseményen sem tudták legyőzni Sebők Benedekéket. Ebben a körben a Go Ahead SC SE ellen játék nélkül, a Szeged Squash SE ellen a pályán nyertek szintén 4–0-ra, míg a szlovák ranglistavezetővel felálló Victor-BLE Team ellen 2–2-es eredményt követően jobb szettaránnyal diadalmaskodtak. Ez utóbbi azt jelentette, hogy a meccsen megszerezhető három pontból kettőt zsebeltek be, így összesítésben a 18-ból 17 pont szerepel a csapat neve mellett a tabellán. Ezzel a szegediek vezetik a bajnokságot az utolsó játéknap előtt. 

– Rendkívül szoros az idei szezon, hiszen a Victor-BLE, a Squashberek SE és a címvédő City Squash Club SE is ott lohol a nyomunkban, ráadásul utóbbi kettővel még találkozunk a júniusi zárófordulóban. A Squashberekben ott van az aktuális férfi és női egyéni bajnok Farkas Balázs és Chukwu Hannah személyében, míg a CSC-t a válogatott Püski Lénárd és az utánpótlás-válogatott Simon Dániel erősíti. Biztosan izgalmas lesz a zárás, körbeverésekre, számolgatásra is fel kell készülni, de ezzel együtt sem kérdés, hogy célunk a bajnoki arany megszerzése – fogalmazott Sebők Benedek, aki hozzátette, társaival, Vas Mátéval, Hoffmann Péterrel, Hódi Györggyel, Benedek Kristóffal és Kiss Dániellel heti kettőt edzenek közösen, illetve mindenki készül egyénileg is a sorsdöntő játéknapra. 

 

 

A saját nevelésű játékosokból álló Tisza Squash SE szinte ugyanebben az összeállításban lett bajnok 2013-ban és 2015-ben – idén az a cél, hogy meglegyen a csapat harmadik aranya. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában