Már várják a rajtot

2022.05.31. 11:54

Mindkét lábbal és fejjel is eredményes volt

Munkatársunktól

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei góllövőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal nem is eshetett másra, mint a megyei II. osztályú Balástyában mesternégyest jegyző Kormos Barnabásra. 

A Balástya magabiztosan, 6–2-re hozta a Szegedi Pázsit elleni idegenbeli meccsét. 

A két csapatnak különböző céljai voltak a meccs előtt. A félidőben úgy éreztük, megvan a meccs, fel kellett ébrednünk, mert belealudtunk a meccsbe, de szerencsére a végén még tudtunk gólokat szerezni – emlékezett vissza a vasárnapi bajnokira a balástyaiak támadója. 

Először egy jobb szélről érkezett beadást lőttem be, gyengébbik lábbal még sosem rúgtam gólt, de most sikerült. A másodiknál egy visszafejelt labda után fejjel voltam eredményes, majd a harmadiknál egy lekészítés után tizenhat méterről lőttem be. A negyediknél már kitámadott az ellenfél, a félpályától vezettem, és a kapus mellett csak be kellett passzolnom – idézte fel góljait Kormos Barnabás. 

A Balástya feljutó helye már biztos, de még az aranyéremre is volt esélye a forduló előtt, ehhez az FK Szegednek nem szabadott volna pontot szereznie. 

Tavaly nem játszottam Balástyán, akkor az utolsó utáni percben szerezték meg a bronzérmet. Ebben bíztak a srácok most is, ugyanúgy motiváltak voltunk, de borítékolható volt, hogy az FK Szeged egy pontot szerez majd a hátralévő két meccsén. Ameddig tudtunk, mentünk előre. Reméljük, sokan kijönnek a szezonzárónkra a St. Mihály ellen, szépen szeretnénk búcsúzni a megyekettes időszaktól. Nem volt olyan ember, aki ne mondta volna, hogy menjünk a megyeegybe, már várjuk az új szezont! – zárta Kormos Barnabás. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában