A szegedi harcosok remekül szerepeltek

2022.06.11. 11:14

Kecelen küzdöttek

Bertalan Dezső (ül a gyerekek között) és tanítványai méltán lehetnek büszkék a keceli teljesítményre. Fotó: Szegedi Harcosok SE

Kecel adott otthont a grapplingbajnokságnak, egyben a global grappling diákolimpiának. Az eseményen a versenyzők kvalifikálhattak a felnőtt, junior és veterán magyar bajnokságra is. A viadal fiataloknak szóló része pedig igen népszerű volt a tanintézmények között, hiszen 99 iskola küldte el a növendékeit. Csongrád-Csanád megyéből adott versenyzőt például a Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium, a Jerney és az Arany általános iskola, a Deák, az Eötvös és a Tömörkény gimnázium, a Gál Ferenc Egyetem és Technikum, valamint a Szegedi Harcosok SE Dedi Team is. 

Az utóbbi klub szépen szerepelt, hiszen Bertalan Dezső tanítványai minden éremből szereztek nemcsak az iskolájukat, hanem a klubjukat is képviselve. 
Emellett a juniorok MMA magyar bajnokságán a klubból Szikora Gellért a 70,3 kilogrammban első, Gilinger György pedig a 70 kilogrammban második lett. 

A Szegedi Harcosok SE Dedi Team versenyzőinek eredményei (zárójelben a tanintézmény neve), diák- olimpia, no gi, juniorok, lányok, összevont kategória: 1. Sárdi Kamilla Ágnes (Gábor Dénes). Fiúk, gyermek I., 34 kg: 3. Vencel Lázár (Jerney), 38 kg: 4. Abonyi Benett, 7. Szécsi Tamás Pál (Arany); ifjúsági II., 42 kg: 2. Hegedűs Zsombor (Jerney); kadettek, haladó, 76 kg: 1. Szikora Gellért (Deák), 5. Pranjko Igor (Gábor Dénes), 85 kg: 2. Lázár Erik (Gábor Dénes), 110 kg: 2. Korbai Denisz Noel (Eötvös József); juniorok, haladó, 71 kg: 3. Gilinger György (Gábor Dénes). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában