A szegedi Combat "D" SC versenyzőitől

2022.10.27. 16:00

Bajnoki aranyérmek

A Szombathelyen megrendezett felnőtt és veterán kick-box országos bajnokságon a szegedi Combat "D" SC versenyzői aranyérmekkel is hazatérhettek.

M. J.

Sikeresen zárt Szombathelyen a Combat kick-box csoportja.

Fotó: Combat

A szombathelyi ELTE Savaria Egyetemi Központban rendezték meg a felnőtt és veterán kick-box versenyzők országos bajnokságát, amelyen döntöttek az idei felnőtt magyar válogatottkeret összetételéről is.
Az ország legjobbjait összehozó, harcos hangulatú versenyen a szegedi Combat "D" SC versenyzői kiválóan szerepeltek, hiszen a felnőtteknél Kovács Laura Fanni, Nagy Rita és Vida Ádám, míg a veteránoknál Vas Csaba első helyet ért el, ráadásul Kovács, Nagy és Vida is két szakágban bizonyult a legjobbnak.

Az esemény a novemberi törökországi Európa-bajnokságra kvalifikáló verseny volt, amelyre várhatóan a négy szegedi bajnok is utazhat.

A szegedi Combat "D" SC versenyzőinek eredményei, nők, light-contact, –55 kg: 1. Kovács Laura Fanni; –60 kg: 1. Nagy Rita; kick-light, –55 kg: 1. Kovács L., –60 kg: 1. Nagy R. 

Férfiak, light-contact, –74 kg: 3. Veszelovszki Péter;  –94 kg: 1. Vida Ádám; kick-light, –74 kg: 2. Veszelovszki Péter, –94 kg: 1. Vida Ádám.

Veterán férfiak, light-contact, –84 kg: 2. Barát Attila, +94 kg: 2. Vas Csaba; kick-light, –84 kg: 3. Barát Attila, +94 kg: 1. Vas Csaba.

Edzők: Tóth Gábor, Stricz Richárd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában