Helyi sport

2022.10.19. 21:02

Kikapott az OSC otthonában a Szegedi VE

Boros Tamásék a félidőig tudták tartani a lépést fővárosi ellenfelükkel.

Fotó: Török János

Az első fordulóban a Miskolcon magabiztos győzelmet arató OSC ellen játszotta szezonbeli második mérkőzését a Szegedi VE férfi-vízilabdacsapata. A fővárosiak szereztek vezetést, és a félidőig remekül tartotta magát Kiss Csaba együttese, amely szoros eredménnyel vonulhatott a nagyszünetre. 
Lakatos Soma emberelőnyből szerzett gólja után is még 6-4-re jöttek fel a szegediek, erre azonban három góllal válaszoltak a hazaiak. 

Innen nem tudta tartani a lépést a hazaiak támadásaival a szegedi csapat. 9-4 után ráadásul a harmadik negyedet is a támadásban pontosabban játszó OSC kezdte jobban, amely az utolsó nyolc perc előtt eldöntötte a mérkőzést. 

A negyedik játékrészben már nem a védekezésé volt a főszerep egyik oldalon sem, végül 8 góllal, 18-10-re nyert az OSC. 

A Tisza-partiak legközelebb szombaton ismét a fővárosban ugranak medencébe, 18 órától ugyanis a Vasas lesz az ellenfél. 

OSC–Szegedi VE 18–10 (4-2, 5-4, 4-1, 5-3)
Férfi vízilabda OB I., 2. forduló. Budapest, Nyéki Imre uszoda. Vezette: Csanádi, Tóth.
OSC: Lévai – Angyal 4, Manhercz 2, Salamon 1, Vigvári 3, Burián 2, Aranyi 2. Csere: Várnai, Szücs, Dala 2, Tóth M. 2, Bundschuh, Kondor. Vezetőedző: Varga Dániel.
Szegedi VE: Kovács K. – Sánta 3, Tóth Gy. 1, Bóbis 3, Lakatos 2, Boros 1, Vékony. Csere: Molnár D. (kapus), Baj, Horváth Zs., Leinweber, Pörge, Kasza, Horváth V. Vezetőedző: Kiss Csaba. 
Gól - emberelőnyből: 5/3, ill 8/4.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában