Helyi sport

2022.11.21. 09:45

Edzőváltás a Vásárhelyi Kosársulinál

Saját nevelésű edző ült le a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli kispadjára.

Vuk Pavlovics vette át a Kosársuli edzői posztját.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

Magánéleti okokból nem tudja ellátni a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli irányítását a jövőben Slobodan Kalinic: a nyáron kinevezett szerb szakember így távozik a csapat vezetőedzői posztjáról.

A klubnál már döntöttek is utódjáról: a vásárhelyi kosarasokat a folytatásban Vuk Pavlovics irányítja.

A Vásárhely új edzője már 2017 eleje óta dolgozik az egyesületnél, ahol edzői pályafutását is kezdte. Több korosztályban is megmutatta már tehetségét és eltökéltségét utánpótlástrénerként. Az igazi kosaras famíliából származó szakember – akinek édesapja, Predrag Pavlovics a Szolnokkal kupaaranyat nyert, és akit a szurkolók a Szombathely és a Nyíregyháza csapatából is ismerhetnek – célja, hogy a Kosársuli stabil csapatként, a saját nevelésű fiatalokat beépítve érjen el minél jobb helyezést a Zöld csoportban a szezon végére.

Pavlovics kedden az idegenbeli Hepp Kupa mérkőzésen debütál a Kosársuli kispadján, amikor is a Piros csoportban szereplő Cegléd otthonában lépnek pályára a vásárhelyiek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában