Férfi kézilabda

2022.12.02. 16:58

A Pick Szeged először lép pályára új nevével

A megszokottnál korábban, holnap 16 óra 15 perckor kezdődik az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának bajnoki mérkőzése Budaörsön. Először lépnek pályára a Tisza-partiak új névvel, de nem először idén a Budai Farkasok ellen. November 19-én a Pick Arénában 41–29-re győztek a hazaiak az újonc ellen.

B.D.

Kwnt Robin Tönnesen (a labdával) a Budai Farkasok ellen gyarapíthatja góljai számát, ha benne lesz a meccskeretben.

Fotó: Karnok Csaba

Ismét két Bajnokok Ligája-találkozó közé ékelődik be egy NB I.-es összecsapás. Szerdán még Celjében aratott fontos sikert a Pick, de jövő szerdán már hazai környezetben a legutóbbi BL-döntős, lengyel bajnok Lomza Industria Kielcét látják vendégül Bánhidi Bencéék. 

A szegediekhez tartozó hír, hogy Mario Sostaric válogatottat vált, a szlovén jobbszélső a horvát együttes harmincöt fős keretébe kapott meghívást. A lengyel-svéd közös rendezésű, januári világbajnokságra készülő bő magyar listára hat Tisza-parti játékos került fel. Mikler Roland, Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Szita Zoltán, Rosta Miklós és az utánpótlás-válogatott balszélső, Molnár Robin kapott meghívott Chema Rodríguez szövetségi kapitánytól. Ott van még a bő keretben a szegedi Nagy Martin is, aki a német Gummersbach kapusa. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában