Helyi sport

2023.01.05. 12:58

Fehérváron kezdi az évet a Kosársuli

Javítanának az idegenbeli mérlegükön.

Kelemen Balázsék elveszítették az első 2023-as meccsüket.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

Pénteken 18 órától a Dávid Kornél KA vendége lesz a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli csapata a férfi kosárlabda NB I./B Zöld csoportjának 15. fordulójában.

A vásárhelyiek a hatodik helyről várhatják a szezon folytatását, most pedig a nyolcadik helyezett székesfehérváriak otthonában játszanak. Vuk Pavlovics csapata eddig nyolc alkalommal játszott idegenben, ám csak egyszer tudott nyerni - miközben mind a négy hazai mérkőzését megnyerte. A szezon hátralévő 10 fordulójából hétszer is hazai pályán játszik majd a Kosársuli, ám ahhoz, hogy elérjék céljaikat, fontos lenne egy idegebeli győzelem - főképp egy ilyen kiélezett meccsen, mint amilyennek a pénteki is várható. A csapat játékosai közül Kelemen Balázs már friss apukaként léphet pályára, hiszen december 24-én megszületett a kisfia.

A két csapat már találkozott egymással ebben a szezonban, szeptember végén a Hódtói sportcsarnokban 80–51-re nyert a Kosársuli.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában