A Hódmezővásárhelyi FC vasárnap 11 órától a Ferencváros II. vendége lesz

2023.03.18. 10:50

Újabb tartalékcsapat következik

Egymás után a harmadik tartalékcsapattal játszik a labdarúgó NB III. Közép csoportjában a Hódmezővásárhelyi FC, amely vasárnap 11 órától az FTC II. vendége lesz.

Mádi József

Deczki Máté (feketében) kapuja előtt sokkal jobban kell figyelnie a HFC játékosainak.

Fotó: Karnok Csaba

A Paks II.-t idegenben sikerült legyőzni (2–1), az MTK II.-től hazai pályán vereség volt a vége (0–2), most pedig következik egymás után a harmadik tartalékcsapat, amellyel a labdarúgó NB III. Közép csoportja 26. fordulójában az éllovas Hódmezővásárhelyi FC játszik.

Ezúttal a Ferencváros II. együttese ellen lép pályára idegenben a HFC vasárnap 11 órától. A fővárosi zöld-fehérek második csapatában több légiós is játszik (például legutóbb Kecskeméten pályára lépett Cubra, Say, Trimboli), illetve a hétközi, a német Leverkusen elleni Európa-liga-nyolcaddöntő visszavágóján bemutatkozott a mindössze 17 éves Manner Balázs is.

– Az MTK II. elleni kisiklást átbeszéltük, hiszen voltak az első félidőnek olyan részei, amellyel nem voltam elégedett. Főleg a játékkal, illetve azzal, hogy amit kértünk, az nem jött vissza. Itt van rögtön a Fradi II. elleni meccs, az ellenfél hasonló játékerőt képviselem mint az MTK II., megvan bennük a dinamika, az erő, így fontos, hogyan megyünk át egyik meccsből a másikba, a vereségből a várható győzelembe – nyilatkozta lapunknak Antal Krisztián, a HFC vezetőedzője.

A hiányzók közül Molnár Bence rehabilitációja szépen halad, ahogy Füstös Krisztiáné is, Vladul Stefán sem szerepelhet még.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában