Nagypéntek este kezdődik a futballhétvége

2023.04.06. 09:00

Húsvétkor sem pihen a labda a vármegyei pályákon

Nagypéntek este egy villanyfényes meccsel veszi kezdetét az újabb forduló a Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgó-bajnokságokban: a meccsek többségét szombaton rendezik, de Húsvét vasárnap is pályára lép néhány csapat.

V. P.

A fehérmezes SZVSE Dorozsmára látogat.

Fotó: Gémes Sándor

A listavezető Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. egy újabb lépést tehet a bajnoki cím felé nagypéntek este a vármegyei élvonalban – ehhez persze lesz néhány szava az Algyőnek is, amely múltheti, tiszaszigeti győzelmével már látóhatáron belülre került a dobogón álló riválisához képest.Az alsóházban kulcsmeccs lehet a Deszk–UTC és a Szentesi Kinizsi–HFC II. meccs, hiszen az UTC és a Kurca-partiak mindenképpen faragnák hatpontos hátrányukat az előttük álló csapatokhoz képest.

A vármegyei II. osztályban a St. Mihály–Mártély meccs győztese még harcban maradhat a dobogóért, a bajnoki címért küzdő duó, az Ásotthalom és a Bordány is hazai pályán játszik az ünnepi hétvégén. Egy osztállyal lentebb a Forráskút–Algyő II. meccsen az érmes helyekért csatázó csapatok találkoznak, a listavezető Röszke a Makót fogadja.

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, felsőház, péntek, 18 óra: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Algyő. Szombat, 16 óra: Kiskundorozsma–SZVSE, Tiszasziget–Mórahalom. Alsóház, szombat, 16 óra: FK 1899 Szeged-SZEOL–Balástya, Szentesi Kinizsi–Hódmezővásárhelyi FC II., Deszk–UTC.

Vármegyei II. osztály, szombat, 16 óra: Mindszent–Tömörkény, St. Mihály–Mártély, Bordány–Szegedi Pázsit SE, Ásotthalom–Csengele, Apátfalva–Csongrád, Székkutas–Sándorfalva. Vasárnap, 16 óra: Csanytelek–Makó. Szabadnapos: Üllés.

Vármegyei III. osztály, szombat, 15 óra: Baks–Pusztamérges. Szombat, 16 óra: Zákányszék–Zsombó, Röszke–Makó FC-Duocor-Givaudan, Forráskút–Algyő II., ContiTech-Csanádpalota–Bordány II. Vasárnap, 16 óra: Ruzsa–Öttömös, Szőreg-DSC–Földeák.

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 16 óra: Dóc–Kiskundorozsma II., Fülöp SE–UTC II., Gyálarét–Domaszék. Vasárnap, 13 óra: Csengele II.–Balástya II. 16 óra: Tápé–Tömörkény II. Tisza-Maros csoport, szombat, 16 óra: Ópusztaszer–FK 1899 Szeged II. Vasárnap, 16 óra: Tiszasziget II.–Mindszent II., Szikáncs–Kübekháza. A Maroslele–Újszentiván-Pázsit II. meccset május 1-re halasztották, a MAS SE–Nagylak meccset (4–3) már korábban lejátszották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában