Női vízilabda OB I.

2023.04.07. 15:32

Nyert a Szeged Győrben, jöhet a sorsdöntő meccs a Tiszavirágban

Rá sem lehetett ismerni a szegedi női vízilabdacsapatra Győrben. Mindenképpen nyernie kellett, hogy szerdán a Tiszavirágban az 5–8. helyért folyó rájátszásba jutásért sorsdöntő meccset játszhasson. 3–3 után 8–1-es sorozatot produkáltak Ráskiék. A végén kozmetikázott a Győr, 11–6-ra nyert a Szeged és 6–6-ról várhatja az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharc végső ütközetét.

B.D.

Illusztráció: Gémes Sándor

– Teljesen más volt ez a meccs, mint a párharc első találkozója, ugyanis a felkészülés is teljesen más volt. Rengeteget számít, hogy három napig teljes kerettel tudtunk gyakorolni, a szezon során ez először fordult elő. Nagy elánnal játszottak a lányok, rendkívül motiváltak voltak a gyengébb kezdés után is. Hittek benne, hogy működni fog minden, amit gyakoroltunk, és így is lett, elkapták a fonalat. Nem altathat el minket ez a magabiztos siker, ugyanis ilyen nagy különbség nincs a két csapat között, a mindent eldöntő szegedi meccsen kemény csatára számíthatunk – értékelte a mérkőzést a szegediek klubhonlapján Varga Tamás, a csapat vezetőedzője.

Győr–Szeged 6–11 (3–2, 0–3, 1–4, 2–2) 
Női vízilabda OB I., középszakasz, 4. csoport, 2. forduló. Győr, Aqua Sportközpont. Vezette: Ercse, Tordai. 
Győr: Torma – Kurucz 1, Huszti D., Huszti V., Rádli, Török 1, Németh 1. Csere: Horváth (kapus), Finta, Gálicz, Szedlák 2, Kiss, Dróth, Vaszari 1. Vezetőedző: Vogel Zsolt. 
Szeged: Gyöngyösi – Szabó K., Lendvai 4, Tátrai, Ráski 1, Szabó J. 1, Pádár 1. Csere: Pap 3, Kenéz 1, Botka, Bocskay. Vezetőedző: Varga Tamás. 
Gól – emberelőnyből: 4/2, ill. 6/2. 
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2. 
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása: 6–6. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában