Férfi kézilabda

2023.05.11. 20:42

"Fájó szívvel búcsúznom kell tőletek!" – Radivojevics eligazol Szegedről

A szerb válogatott kézilabdázó közösségi oldalán jelentette be a hírt.

Becsei Dávid

Bogdan Radivojevics érzelmekkel teli bejegyzésben búcsúzott el a szurkolóktól.

Fotó: Karnok Csaba

Bogdan Radivojevics, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának jobbszélsője a szezon végén távozik a csapattól – derült ki a játékos hivatalos közösségi oldalára kikerült bejegyzésből.

– Véget értek a szép idők, fájó szívvel búcsúzom kell tőletek. Voltak hullámvölgyek, de csak a szép dolgokra emlékszem majd. Minden jót kívánok a jövőben! Hajrá, Szeged, csak előre! – írta érzelmes búcsújában Bogdan Radivojevics.

A 30 éves játékos 2019-ben igazolt Szegedre, azóta két bajnoki címet ünnepelhetett a Tisza-parti szurkolókkal. Következő csapatáról még nem hullt le a lepel, korábban a francia Montpellier-vel hozták hírbe. Posztján Mario Sostaricnak 2025-ig érvényes szerződése van, arról eddig a zuhanyhíradóban sem jelent meg információ, hogy ki lehet a közönségkedvenc Radivojevics utódja Szegeden.

A szegedi klub hétfőn jelentette be, hogy a következő szezonban Kárpáti Krisztián lesz a felnőttcsapat vezetőedzője, akit 2024. július elsején Michael Apelgren vált majd a pozíciójában. Kedden pedig sajtóhír jelent meg arról, hogy kék mezbe öltözhet a következő idénytől Marin Jelinic, a Nexe horvát válogatott balszélsője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában