Helyi sport

2023.06.28. 15:27

Ádám Martin gólja után jött a dráma az Ulszan kupameccsén - VIDEÓ

A forráskúti támadó gólt szerzett, de nem örülhetett a meccs végén.

V. P.

Ádám Martin amit lehetett, megtett: gólt lőtt, és a büntetőjét is értékesítette.

Fotó: Ulszan Hyundai

Tizenegyespárbajban elveszítette negyeddöntős mérkőzését a magyar válogatott Ádám Martint is foglalkoztató Ulszan Hyundai labdarúgócsapata, így búcsúzott a további küzdelemtől a dél-koreai kupában.

A szerdai találkozón a Jeju együttese volt Ádámék ellenfele, s az Ulszan épp a forráskúti csatár találatával került előnybe a 27. percben. A rivális ugyanakkor még a szünet előtt egyenlített, majd a folytatásban sem a 90. percig, sem pedig a hosszabbításban nem született újabb találat, így tizenegyespárbajban dőlt el a továbbjutás kérdése.

Ádám Martin az első rúgóként állt oda a tizenegyesponthoz, és nem is hibázott, ahogyan az első öt sorozatban senki más sem. A hatodik párban mindkét csapat játékosa eredménytelen volt, a döntés a következő rúgókra maradt, s itt az Ulszan futballistája rontott, míg a Jeju játékosa nem, ezzel utóbbi csapat jutott a legjobb négy közé.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában