Izgalmas meccsekkel kezdenek

2023.07.14. 16:45

Sorsoltak a futballbajnokságokban és a megyei kupában

A Szegedi Pinceszínház igazgatója, Kancsár Orsolya segítségével a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád-Csanád vármegyei igazgatóságán kisorsolták a 2023–2024-es felnőtt bajnokságok menetrendjét, valamint a Nemes István Kupa első fordulójának a párosításait.

Becsei Dávid

Az SZVSE-nek és a Tiszaszigetnek a kupa első körében nem kell pályára lépnie.

Fotó: Karnok Csaba

Augusztus 19-én a vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság első fordulójával, valamint a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei Kupa első körével indul útjára a labda a 2023–2024-es szezonban. 

A megyei kupában a legjobb harminckettőbe jutásért lépnek majd pályára. Negyvenkilenc csapat nevezett, az első fordulóban kiemeltként nem vesznek részt az előző idényben megyeegyes együttesek, valamint az oda feljutott Ásotthalom, Makó és a Bordány, valamint a Sándorfalva és a Csengele. Ez a tizenöt csapat a második körben csatlakozik a többiekhez. A továbbjutás egy meccsen dől el, amennyiben a rendes játékidőben nincs döntés, akkor az alacsonyabb osztálybéli csapat mehet a második fordulóba. 

Menetrend, Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei Kupa, 1. forduló (játéknap: augusztus 19.): Mozogj a Sportért SE–Pusztamérges, Forráskút–Röszke, Eperjes–Apátfalva, Dóc–Mindszent, Ópusztaszer–Zákányszék, Domaszék–Földeák, Fülöp SE–Kübekháza, Szegedi Pázsit SE–Zsombó, Maroslele–Baks, Újszentiván–Gyálarét, Tömörkény–Csanytelek, Tápé–St. Mihály, Szatymaz–Csongrád, Ambrózfalva–Öttömös, Csanádpalota–Mártély, Kistelek–Ruzsa, Nagylak–Üllés. 

Vármegyei I. osztály, 1. forduló (augusztus 19.): Ásotthalom–Szentes, SZVSE-G-Falc Kft.–Kiskundorozsma, Algyő–Mórhalom, Bordány–FK 1899 Szeged-SZEOL, Balástya–HFC II., Tiszasziget–Makó. 

Vármegyei II. osztály, 1. forduló (augusztus 26-27): Csongrád–Csengele, UTC–Deszk, Mártély–Csanytelek, Algyő II.–Mindszent, St. Mihály–Apátfalva, Röszke–Tömörkény, Zsombó–Sándorfalva. 

Vármegyei III. osztály, 1. forduló (augusztus 26-27): Bordány II.–Csanádpalota, Deszk II.–Makó II, Ruzsa–Üllés, Öttömös–Zákányszék, Baks–Földeák, Tiszasziget II.–Sándorfalva II., Forráskút–Pusztamérges. Szabadnapos: a Szatymaz. 

Vármegyei IV. osztály, 1. forduló, Homokháti csoport (szeptember 2-3): Újszentiván–Tömörkény II., Kistelek–Gyálarét, Csongrád II.–Balástya II., Csanytelek II.–Fülöp SE, Kiskundorozsma II.–Dóc. Szabadnapos: a Domaszék. Tisza-Maros csoport: Eperjes–Mozogj a Sportért SE, Tápé–Nagylak, Ópusztaszer–Kübekháza, HFC III.–Mindszent II., Szegedi Pázsit SE–Ambrózfalva. Szabadnapos: a Maroslele. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában