Helyi sport

2023.08.18. 14:06

Ismét megemlékeznek Andróczki Mátéról

Vasárnap 11 órától Soltvadkerten játszik a vármegyei U19-es válogatott, hogy megemlékezzen a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgóról.

Vajgely Pál

Tavaly Kelebián találkozott a két csapat.

Fotó: Földes Péter

Hatodik alkalommal emlékeznek meg a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgóról, Andróczki Mátéról, aki karrierje során több Bács-Kiskun vármegyei csapat mellett Ásotthalmon futballozott. Emlékére minden év augusztus 20-án játszik mérkőzést a két vármegye ifjúsági válogatottja, a Csongrád-Csanád vármegyei csapatot edzőként Kun-Szabó Tibor irányítja, akinek munkáját Kócsó Dániel segítő, a korosztályos válogatott csapatvezetője pedig Nógrádi Tibor, az MLSZ vármegyei igazgatója.

– Minden csapatnak köszönöm a segítséget, aki elengedte játékosát erre a mérkőzésre, hiszen ebben az időszakban nem egyszerű ezt összehozni. Bízom benne, hogy eredményesek leszünk, bár természetesen ez a nap nem erről szól, hanem arról, hogy megemlékezzünk Mátéról – mondta lapunknak Kun-Szabó Tibor, a csapat edzője.

A két csapat ezúttal Máté korábbi csapata pályáján, Soltvadkerten találkozik egymással vasárnap 11 órától, majd egy közös ebéddel zárul a program.

A Csongrád-Csanád vármegyei U19-es válogatott kerete:

Kapusok: Vlad Henrik (UTC), Mison Balázs (Mórahalom).

Mezőnyjátékosok: Csányi Imre, Szeri Gergő, Perecz Márton (Kiskundorozsma), Fejes Bence, Versegi Zsolt, Baranyi Ádám (Csengele), Mészáros Milán, Kovács Zsolt, Nacsa Richárd (Csongrád), Ábrahám-Fúrús Bence (SZVSE), Csányi András, Puskás Bende, Puskás Zétény (Algyő), Császár Marcell, Szűcs Dénes, Szécsi András, Tajthy Lénárd (Mórahalom).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában