Helyi sport

2023.09.22. 07:00

Idegenben kezdi a szezont a Kosársuli

Pénteken este a Győr vendége lesz a férfi kosárlabda NB I./B Zöld csoportjának nyitófordulójában a Vásárhelyi Kosársuli.

Delmagyar.hu

Idegenben rajtolnak a sárga mezes vásárhelyiek.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

Győzelemmel hangolt a szezonra a Vásárhelyi Kosársuli, miután az utolsó edzőmeccsén legyőzte a Békéscsabát a Hódtói sportcsarnokban.

Pénteken 19 órától viszont már tétmeccs vár Vuk Pavlovics tanítványaira, hiszen az NB I./B Zöld csoportjának nyitófordulójában a Győr vendégei lesznek a vásárhelyiek.

A Kosársuli tavalyi csapatából a Varga-testvérek, Ákos és Zalán Békéscsabára igazoltak, visszatért hosszú sérülés után Béres Nándor.

A klub honlapján Vuk Pavlovics elmondta, gyors és nagy tempót diktáló ellenfél vár rájuk péntek este, ám ha meg tudják ismételni a Békéscsaba elleni teljesítményt, akkor nyílt meccset játszhatnak – ehhez mindenképp gyors játékra és szigorú védekezésre lesz szükség.

A vásárhelyiek a pénteki premiert követően legközelebb szeptember 29-én, szintén pénteken játszanak majd legközelebb, akkor a Pénzügyőr csapatát fogadják majd a Hódtói sportcsarnokban. Az NB I./B Zöld csoportjában a 2023-24-es szezonban is 14 csapat szerepel, így a vásárhelyiekre 26 meccs vár majd az alapszakaszban, majd az első nyolc helyezett a rájátszásban folytathatja, míg a 9-14. helyezettek helyosztókat vívnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában