Helyi sport

2023.10.07. 14:43

Bravúr a javából, legyőzte a tavalyi ezüstérmest a Floratom! - FOTÓK

Hatalmas bravúrt hajtott végre a Floratom Szeged AC, amely a férfi asztalitenisz Extraliga második fordulójában legyőzte az előző szezon ezüstérmesét, a Celldömölköt.

Delmagyar.hu

A Szabó Krisztián-Vitsek Iván kettős remekül játszott a Celldömölk ellen.

Fotó: Török János

Szezonbeli első hazai mérkőzését játszotta a Floratom Szeged AC, amely a Celldömölköt fogadta azt követően, hogy a Diósgyőr ellenében győztes rajtot tudott venni.

Szabó Krisztián egy kiváló győzelemmel kezdett Huzsvár Erik ellen, majd ötszettes csatában maradt alul Jakab Jánossal szemben. A fiatal Krizakisz Georgiosz szintén ötszettet játszott Jakab ellenében, de ez is az olimpiát megjárt celldömölkié lett.

Vitsek Iván négy játszmában nyert Huzsvár ellen, majd Fazekas Pétert győzte le egy heroikus küzdelemben, amikor is 0:2-ről fordított. Párosban ugyan a Jakab-Fazekas duó szerzett vezetést, de a szegediek Szabó-Vitsek duója a következő három játszmában nyerni tudott, így végül 4:3-ra nyert a Floratom – ezzel hatalmas bravúrt elérve, legyőzte a Celldömölköt a szegedi csapat!

 

Lukács Levente: Szenzációs játékkal hatalmas győzelmet arattunk, megtisztelő volt fogadni az ellenfél edzőjének, a világbajnok Klampár Tibor gratulációját.

Floratom Szeged AC–Celldömölk 4:3
Férfi asztalitenisz Extraliga, 2. forduló. 
A szegedi győzelmeket szerezték: Szabó, Vitsek (2) és a Szabó-Vitsek páros.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában