Helyi sport

2023.11.28. 11:15

Ismét a HAÁSZ SZUE rendezi a rövidpályás utánpótlás ob-t

Szerdától szombatig 68 egyesület versenyez a Tiszavirág sportuszodában.

Delmagyar.hu

Ismét Szegeden rendezik az utánpótlás korosztály rövidpályás ob-ját.

Fotó: Tésik Attila

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet rendezi meg a rövidpályás utánpótlás országos bajnokságot. Az esemény szerdán rajtol, szombatig 68 egyesület összesen 509 versenyzője (gyerek, serdülő és ifjúsági korosztályokban) ugrik medencébe a Tiszavirág sportuszodában. A rendező szegedi klub húzóneve természetesen az ötszörös junior világbajnok Pádár Nikolett lesz.

Büszkék vagyunk, hogy a Magyar Úszó Szövetség a tavalyi sikeres rendezés után ismét nekünk adott bizalmat az országos bajnokság megrendezésére, és reménykedünk benne, hogy jövőre is mi leszünk a házigazdák. Egyesületünk számára komoly elismerés, hogy újabb ob-t rendezhetünk! Nagyon várjuk a versenyzőket, akik már kedden átmozgató edzéseket végeznek a helyszínen – nyilatkozta a HAÁSZ SZUE elnöke, Nagy Attila.

A rövidpályás utánpótlás országos bajnokságra 900 forintba kerül a napijegy, az előfutamok 9 órakor, a döntők pedig 17 órától kezdődnek minden nap. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában