Helyi sport

2023.11.24. 15:00

Véget ér a vármegyei I. osztály őszi szezonja

Még három osztályban rendeznek meccseket a hétvégén Csongrád-Csanád vármegye labdarúgópályáin.

Delmagyar.hu

A piros-kék mezes SZVSE már biztosan őszi bajnok, az FK Szegedre fontos meccs vár az őszi zárásként Ásotthalmon.

Fotó: Karnok Csaba

Az utolsó teljes hétvégét rendezik a vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. Az már biztossá vált, hogy az élen telel az SZVSE, és a Tiszasziget is dobogón töltheti az ünnepeket, ám a szigetieknél még kérdés, a pódium hanyadik fokán állhatnak majd. A Vasutasok viszont meccs nélkül maradnak hétvégén, miután a Hódmezővásárhelyi FC II. kérésére elmarad a szombati bajnoki. Az első három hely valamelyikéért küzd az Algyő is, a Szentesi Kinizsi–Balástya meccsen pedig a győztes biztosan a felsőházból, azaz az első hat hely valamelyikéről várhatja majd a tavaszi folytatást. Hatpontos meccset vívnak Kiskundorozsmán, ahová a Mórahalom érkezik, míg alsóházi rangadót játszik egymással az Ásotthalom és az FK Szeged.

Egy meccset pótolnak a vármegyei II. osztályból, a St. Mihály a Csengelét fogadja. További hír, hogy a múlt héten félbeszakadt Csengele–Sándorfalva meccset márciusban pótolják, amikor a hátralévő mintegy 60 percnyi játékidőt játsszák le, 0–4-es állásról.

A vármegyei III. osztályban még a jövő héten is rendeznek fordulót, a mostani hétvégén az Öttömös–Makó II. meccsen az lehet a kérdés, melyik csapat ered a dobogósok után. 

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, szombat, 13 óra: Szentesi Kinizsi–Balástya, DB Futball Bordány SK–Tiszasziget, M-Perfect Home-Algyő–Makó. Kiskundorozsma–Kéménygyártó-Mórahalom VSE. Vasárnap, 13 óra: Ásotthalom–FK 1899 Szeged-SZEOL. Az SZVSE-G-Falc Kft.–Hódmezővásárhelyi FC II. meccs elmarad.

Vármegyei II. osztály, vasárnap, 13 óra: St. Mihály–Csengele. Vármegyei III. osztály, szombat, 13 óra: Baks–Üllés, Tiszasziget II.–Földeák, Forráskút–Szatymaz. Vasárnap, 13 óra: Ruzsa–DB Futball Bordány SK II., Öttömös–Makó FC-Duocor-Givaudan, Pusztamérges–Sándorfalva II. A Zákányszék szabadnapos. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában